ماجرای واردات تجهیزات مدرن برای اقدام مجرمانه
محلات جنوب غربی تهران در عملیات ویژه سرکلانتری دهم پلیس پیشگیری پایتخت از حضور اراذل و اوباش خطرناک پاکسازی و از این مجرمین وسایل عجیب و غریبی کشف شد.
به گزارش منیبان؛ محلات فلاح، امامزاده حسن و خانی آباد از جمله مناطقی بوده است که همواره شهروندان در خصوص امنیت آن ها گلایه هایی داشته اند و وجود اراذل و اوباش در این محلات منجر به مشکلاتی می شد که در عملیات پلیس پیشگیری پایتخت این محلات نیز پاکسازی شد. این اراذل و اوباش حتی در فضای مجازی نیز عرض اندام کرده و در آن محیط نیز برای شهروندان رعب و وحشت ایجاد می کردند و با استفاده از سلاح های سرد مدرن اقدام به سرقت و ایجاد ناامنی می کردند.
یکی از سردسته های این باند که 30 سال سن داشت در خصوص علت دستگیری خود گفت: من 15 فقره سابقه کیفری دارم و به زندان نیز رفته ام و 5 مرتبه به علت نزاع دستگیر شدم. عده ای از اراذل و اوباش با من تماس گرفتند و قرار دعوا گذاشتند و در آن جا درگیر شدیم و پس از این نزاع دستگیر شدم. من به علت این که به خانواده ام توهین و فحاشی کردند در این نزاع شرکت کردم. من قبول دارم اشتباه کرده ام.
بدن این شخص که از بالا تا پایین خالکوبی شده بود و از اسلحه های سرد تولیدی خود استفاده می کرد.
واردات تجهیزات مدرن برای اقدام مجرمانه
سرهنگ عباس مرادی، سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری تهران بزرگ در این خصوص گفت: این افراد حتی اقدام به تولید سلاح سرد می کردند و در انواع مختلف برای درگیری های مختلف تولید کرده اند. این افراد حتی با استفاده از پنجه بوکس های خارجی که از کشور امارات وارد کشورمان می شد اقدام به تخریب شیشه خودروها و سرقت آن ها می کردند. این افراد حتی از سرنیزه نظامی نیز استفاده می کردند و در نزاع ها و اقدامات مجرمانه خود از هر چه می توانستند استفاده کردند.
حمل هر وسیله ای که کاربرد خشن داشته باشد ممنوع است
سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس پایتخت در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: سلاح سرد از کوچک ترین مقیاس تا ابعاد بزرگ تر را نمی توان تحت هیچ عنوانی حمل کرد و حمل چاقو به معنای حمل سلاح سرد است و یک اقدام مجرمانه است و علاوه بر حاملین با تولیدکنندگان سلاح سرد نیز برخورد خواهیم کرد. برخی از چاقوها هستند که معمولا در آشپزخانه ها از آن ها استفاده می شوند اما کاربرد خشن نیز می توانند داشته باشند و حمل آن ها نیز تخلف است و بعضا نیز مشاهده شده است که این وسایل در نزاع های دسته جمعی نیز به وفور استفاده می شود.
معضلی به نام نزاع های گروهی
در این میان آن چه که حائز اهمیت است این است که نزاع دسته جمعی محلی برای بسیاری از این جرائم شده است که طبق قانون در صورتی که نزاع منتهی به قتل شود از یک تا سه سال حبس در انتظار افراد است و در صورتی که منتهی به نقص عضو شود به حبس از شش ماه تا سه سال و در صورتی که منتهی به ضرب و جرح شود به حبس از سه ماه تا یک سال خواهد شد. در کنار این مجازات پلیس پایتخت نیز در ماه های اخیر برخورد خوبی در این عرصه داشته است و صدها نفر در این رابطه دستگیر شده اند اما این عرصه هنوز نیز شاهد وقوع جرائم بسیاری است که تعدادی از آن ها در در روزهای اخیر در سه محل جنوب غربی تهران دستگیر شدند.