بهترین میوه جایگزین قند برای دیابتی ها
اگر چای را با سیب ترکیب کنیم، طعم شیرین سیب که از فروکتوز موجود در خود میوه حاصل میشود با طعمدهنده گیاهی چای، شیرینی طبیعی ایجاد میکند و موجب میشود نیاز ما به مصرف شیرینکننده کمتر شود.
به گزارش منیبان، با توجه به اینکه اصل مسلم در بیماران مبتلا به دیابت، محدودیت مصرف قندهای ثابت مانند خرما، عسل و درصدی از کشمش و تمام مواد و نوشیدنیهایی است که توسط شکر شیرین میشود، بهتر است بیماران را بهسمت نوشیدنیهای سودمند هدایت کنیم و بهجای نوشیدنیهای شکردار که نهتنها برای افراد دیابتی بلکه برای افراد معمولی هم آثار زیانباری دارد، آنها را بهسمت استفاده از نوشیدنیها و مواد غذاییای ببریم که طعم شیرینی دارند و هم اینکه گلوکز این بیماران را بالا نمیبرند. در ادامه این خبر را میخوانیم.
ترکیب چای با سیب را امتحان کنید
به بیماران توصیه میکنم در رژیمهای غذایی خود حتماً از قندهای طبیعی موجود در میوهها استفاده کنند و بهجای قند، توت و خرما در میانوعدههای خود به کار برند.
اگر چای را با سیب ترکیب کنیم، طعم شیرین سیب که از فروکتوز موجود در خود میوه حاصل میشود با طعمدهنده گیاهی چای، شیرینی طبیعی ایجاد میکند و موجب میشود نیاز ما به مصرف شیرینکننده کمتر شود.