کاهش مرگ و میرهای کرونا در موج چهارم

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه مرگ و میر بر اثر بیماری کرونا در موج چهارم کاهش داشته است ، گفت: نسبت به پیک‌های مختلف، در حال افول پیک چهارم هستیم.

کاهش مرگ و میرهای کرونا در موج چهارم
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ سید فرشاد علامه،معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارشی از شرایط بیمارستان‌های دانشگاه در پیک‌های مختلف ارائه کرد و گفت: مراجعه کلی بیماران کووید ۱۹ در بخش سرپایی و بستری به بیمارستان‌های دانشگاه در حدود ۳۰۵ هزار بیمار بود که ۱۹ درصد از آنها به طور کلی بستری شده اند.

او اظهار کرد: در موج چهارم رکورد بستری بیماران کرونایی شکسته شد و  این امر نشان دهنده زحمات همکاران در بیمارستان‌ها است. اکنون هزار و ۲۱ بیمار کووید ۱۹ در بخش‌های مختلف بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تهران بستری هستند.

علامه در خصوص میزان مرگ و میر کرونا، شرایط هر کدام از بیمارستان‌ها و بار بیماری کووید ۱۹ بر آنها، نسبت بستری‌های این بیماری در مقایسه به بستری سایر بیماری‌ها، گزارشی ارائه کرد و ادامه داد: از ابتدای همه گیری تا کنون ۱۳ درصد کل بستری‌ها در بیمارستان‌های دانشگاهی به بیماران کووید ۱۹ اختصاص داشته است.

علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم  پزشکی تهران نیز در این نشست، گفت: حجم بالایی از واکسیناسیون را بدون حاشیه خاصی به انجام رساندیم و در برخی مناطق که دانشگاه‌های دیگر می‌توانستند مداخله انجام دهند، به منظور تسریع در این امر و بالا رفتن آمارها، توانستیم واکسیناسیون انجام دهیم.

او ضمن قدرانی از روسای بیمارستان‌ها برای کمک به واکسیناسیون، افزود: در مجموع ۲۷ هزار و ۹۰۰ دوز واکسن در بیمارستان‌های دولتی تزریق شده و دانشگاه علوم پزشکی تهران فاز یک واکسیناسیون (تزریق به کادر درمان و گروه‌های پرخطر) را مدت‌ها است که به اتمام رسانده است.

دلاوری، از آغاز واکسیناسیون در دانشکده‌ها خبر داد و تصریح کرد: تا روز گذشته به طور کلی ۲۲۴ هزار دوز واکسن تحویل دانشگاه شده بود. میزان توزیع واکسن در حدود ۲۰۵ هزار و تزریق ۱۷۰ هزار دوز است که روز به روز این عدد افزایش پیدا می‌کند.

او در ادامه به واگذاری واکسیناسیون پرسنل بهشت زهرا، پاکبانان، سالمندان، بیماران خاص، اورژانس و غیره به دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: همچنین دانشگاه علوم پزشکی تهران با پوشش ۹۹.۴ درصدی اماکن اعلام شده از سوی بهزیستی، توانست دانشگاهی برتر در این زمینه باشد.

دلاوری با اشاره به روند واکسیناسیون در مناطق حومه و جنوب شهر تهران، تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سطح اسلامشهر، شهر ری و جنوب تهران، ۲۲ مرکز تجمیعی راه اندازی کرد که از این طریق مجموعاً در فاز ۲ در حدود ۱۰۳ هزار نفر واکسینه شدند و به عبارت دیگر تا کنون ۵.۲ درصد گروه هدف واکسن دریافت کردند.

 


ت ت
کدخبر: 21795 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین
  • رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور تا روز…