چه زمانی سرکه سیب بخوریم و تا چربی‌هایمان را به آتش بکشیم؟

افزودن فقط چند قاشق چایخوری سرکه سیب به رژیم غذایی می‌تواند در کاهش وزن مؤثر باشد.

چه زمانی سرکه سیب بخوریم و تا چربی‌هایمان را به آتش بکشیم؟

به گزارش منیبان؛ ژاپنی‌ها قرن هاست که سرکه سیب را در برنامه صبحانه شأن گنجانده اند. محققان معتقدند استفاده از سرکه سیب به این شیوه فواید طولانی مدتی برای سلامت دارد.

می‌توان برای بهره مندی از فواید سرکه سیب، از آن همراه با آب، افزودن به اسموتی ها و مواد خوراکی صبحانه استفاده کرد.

سرکه سیب از سیب تخمیر شده که رشد باکتری‌ها در آن بیشتر است، تولید می‌شود. باکتری‌ها الکل موجود در سرکه سیب را به اسیداستیک تبدیل می‌کنند. زمانیکه تمام الکل از بین رود، ترکیب بدست آمده سرکه سیب خواهد بود.

دانشمندان نشان داده اند که همراه با رژیم کم کالری و ورزش منظم، سرکه سیب می‌تواند به کاهش وزن کمک کند.

افزودن فقط چند قاشق چایخوری سرکه سیب به رژیم غذایی می‌تواند در کاهش وزن مؤثر باشد.


ت ت
کدخبر: 21892 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها