سردترین نقطه ایران کجاست؟
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور وضعیت جوی استانهای مختلف را طی روزهای پیشرو تشریح کرد و از افزایش ابر، بارش باران و وزش باد، گاهی همراه با رعد و برق و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف خبر داد.
به گزارش منیبان، صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه از امروز تا یکشنبه، در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا پیشبینی میشود گفت: جمعه در گیلان و غرب مازندران و شنبه در سواحل دریای خزر، برخی مناطق اردبیل، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده و وزش باد پیشبینی میشود.
وی با بیان اینکه از اواخر وقت یکشنبه در سواحل غربی دریای خزر و غرب کشور و دوشنبه در برخی نقاط غرب، دامنههای جنوبی البرز، دامنههای زاگرس مرکزی، سواحل دریای خزر، برخی نقاط مرکز و بتدریج شمال شرق و شرق کشور افزایش ابر و بارش باران و وزش باد گاهی همراه با رعد و برق و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیشبینی میشود افزود: این وضعیت سه شنبه در سواحل دریای خزر و خراسان شمالی پیشبینی میشود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه از بعد از ظهر جمعه سرعت وزش باد در شرق و جنوب شرق کشور افزایش مییابد ادامه داد: شنبه و یکشنبه تشدید وزش باد موجب خیزش گردوخاک در این مناطق خواهد شد، همچنین خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان از جمعه تا یکشنبه به تناوب مواج است.
ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز گفت: آسمان تهران فردا (۱۷ آذرماه) کمی ابری و غبار آلود با کمینه دمای ۳ و بیشینه دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و روز یک شنبه (۱۸ آذرماه) کمی ابری و غبارآلود با کمترین و بیشترین دمای ۴ و ۱۱ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
وی افزود: طی فردا کرمان و همدان با کمینه دمای ۷- درجه سانتیگراد و پس فردا کرمان با دمای ۷- درجه سانتیگراد سردترین و بندرعباس با بیشینه دمای ۳۰ و ۲۹ درجه سانتیگراد گرمترین مرکز استانها پیشبینی میشوند.