دمنوشی که معجزه ایست در این روزهای کرونایی
مصرف دمنوش کندر فواید مناسبی برای بیماران کرونایی به همراه دارد، البته که نحوه درست کردن و ساعت مصرف دمنوش کندر برای رسیدن به این مهم حائز اهمیت می باشد.
به گزارش منیبان، کندر یک ماده گیاهی سرشار از خاصیت های پزشکی است که از زمان های بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده بوده است. کندر خواص فراوانی دارد که در مطالب قبلی بهداشت و سلامت نمناک به آن پرداخته ایم اما مهمترین خاصیت کندر در این روزها که ویروس کرونا در حال گسترش است، تقویت سیستم ایمنی بدن و پاکسازی ریه از اخلاط است. در ادامه با ما همراه باشید تا با طریقه درست کردن دمنوش کندر آشنا شوید.
چگونه دمنوش کندر درست کنم؟
یکی از روش های مصرف کندر برای استفاده از خواص آن، دمنوش کندر است. دمنوش کندر دارای طبع گرم بوده و ضد کرونای قوی می باشد و سپری برای ریه محسوب می شود. برای تهیه این دمنوش به طریق زیر عمل کنید:
کندر ۱ قاشق چایخوری
آب جوش ۱ لیوان
طرز تهیه:
۱. درون یک لیوان آب جوش بریزید.
۲. یک قاشق چایخوری کندر را به آب جوش اضافه کرده و هم بزنید.
۳. درب لیوان را بگذارید.
۴. اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کند دم بکشد اما هر دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا کندر کاملا در آب جوش حل شده و دمنوش کرم رنگ شود.
۵. این دمنوش را برای بهبود سرفه ۵ تا ۶ روز مصرف کنید.
بر اساس گفته کارشناسان طب سنتی این دمنوش برای تقویت سیستم ایمنی و دفع بلغم زائد بدن، تنگی نفس، سرفه، بیماران کرونایی یا سرماخورده با درگیری ریه و افراد با مزاج بلغم و چاقی شکمی مفید است.
راه شیرین کردن و رفع تلخی دمنوش کندر
کندر کمی تلخ است و برای برخی افراد قابل تحمل نیست، این افراد می توانند دمنوش کندر را با مقدار کمی عسل شیرین کنند و سپس بنوشند اما عسل نباید در دمای بالای ۴۰ درجه قرار بگیرد زیرا خواص آن از بین رفته و باعث ایجاد مواد سمی خواهد شد. بنابراین دمنوش کندر را وقتی از حرارت افتاد با عسل میل کنید.
دمنوش کندر را چه ساعتی مصرف کنیم؟
بهترین ساعت استفاده از دمنوش کندر، شب یا اول صبح است.
در صورت ابتلا به سرماخوردگی حاد و درگیری ریه، می توانید به جای یک قاشق چایخوری، از ۱ قاشق غذاخوری استفاده کنید.
برای افزایش خواص این دمنوش کندر خالص تهیه کنید.
کندری خالص است که تازه و نرم و ظاهر آن سفید باشد و خیلی هم زود شکسته شود.
درون کندر خالص حالت چسبنده و زرد دارد، همچنین کندر خالص زود آتش می گیرد.
افرادی که داری مزاج خشک هستند، باید در مصرف دمنوش کندر احتیاط کنند و قبل از هر اقدامی با طبیب طب سنتی مشورت کنند.
برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه کندر را با صمغ بخورید.
برای درمان فراموشی کندر را با عسل بخورید.
برای رفع بلغم سینه روزی ۳ گرم کندر را در آب خیسانده و ناشتا مصرف کنید یا کندر را به صورت آدامس استفاده کنید.
برای درمان روماتیسم و آرتروز ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی گرم کندر را سه نوبت در روز مصرف کنید.
برای درمان آسم روزانه ۳۰۰ میلی گرم کندر در سه نوبت مصرف کنید.
برای پاکسازی محیطی که بیمار کرونایی حضور دارد، اسفند و کندر را دود کنید.
برای محکم شدن لثه و رفع بوی دهان و بهبود حافظه کندر را بجوید.
برای معده درد و ناراحتی ها و دردهای شکمی روغن کندر خوب است.