چگونه تلخی آبلیموی تازه را بگیریم؟
به دلیل اینکه اکثرا آب آن ها را با دستگاه می گیرند، هسته های، لیمو هم کمی له می شوند و باعث تلخی آب لیمو می شود برای گرفتن تلخی آبلیمو، بعد از گرفتن آب آن از 2 تا 3 عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو استفاده کنید.
به گزارش منیبان، برای تهیه آبلیموی تازه و خانگی ، لیموهایی را انتخاب کنید که آبدار باشند. راهکارهایی ساده برای تشخیص لیموی آبدار و خوب را برای شما آورده ایم :
• برای انتخاب لیموترش آب دار، لیموترش باید پوست نازک داشته باشد.
• لیموترش باید سنگین باشد لیمویی که سبک است آب ندارد و خشک است. اگر دو لیمو هم اندازه را بردارید لیمویی که سنگین تر است آب بیشتر دارد.
•وقتی لیمو را فشار می دهید باید فشرده شدن آب آن را حس کنید مانند انار که می فشارید و لیمو باید بافت نرم داشته باشد.
• برای آبگیری لیموهای کوچک، بهتر از لیموهای بزرگ هستند زیرا آبلیموی گرفته شده از آن ها ترش تر می شود. اگر می خواهید آبلیموی شما ترشی کمتری داشته باشد از لیموترش های درشت استفاده کنید.
گرفتن آب لیمو با آب میوه گیری در منزل و نحوه ی گرفتن تلخی لیمو ترش :
ابتدا، لیموترش های سالم و بدون لکه انتخاب کنید و بشویید سپس اجازه بدهید خشک شوند بعد از یک روز که پوست آن ها رو به خشکی رفت. آن ها را با آبمیوه گیری آب بگیرید تا آب زیادی داشته باشد. و تلخ نشوند. هرچه پوست لیموترش سبزتر و کلفت تر باشد تلخی آبلیمو کمتر می شود. سپس آن ها را از داخل صافی خیلی ریز عبور بدهید. برای رفع تلخی ابلیمو، چند هویج را بشویید و پوست بگیرید، اجازه بدهید آب روی هویج ها کاملا گرفته شود و خشک شوند، زیرا خیس بودن هویج ها باعث کپک زدن آبلیمو می شود.
اجازه بدهید هویج ها به مدت 24 ساعت داخل آبلیمو بمانند تا تلخی آبلیمو را بگیرند. تعداد هویج ها به میزان آبلیموی شما بستگی دارد. هر 15 کیلو لیموترش 4 عدد هویج متوسط نیاز دارد.
پس از 24 ساعت هویج ها را از داخل آبلیمو جدا کنید و سپس آن ها را داخل بطری های شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید و در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید.
علت اصلی تلخ شدن آبلیمو، خرد شدن هسته های لیموترش داخل آبلیمو می باشد. بنابراین استفاده از آبمیوه گیری دستی یا آب پرتقال گیری برقی، از تلخ شدن آبلیموی شما جلوگیری می کند.
دلیل دیگر تلخ شدن آبلیمو پوست آن است. اگر سبز و ضخیم باشد، آبلیموی شما تلخ می شود.
لیموترش تازه ای که خریداری کرده اید را باید برای تهیه آبلیمو از آن زودتر اقدام کنید. زیرا خیلی زود خراب می شوند و هنگامی که آبلیمو تهیه کردید مزه ی تلخی پیدا نمی کند. مرکباتی که مدت طولانی داخل یخچال نگهداری می شوند طعم تلخی می دهند.
اگر می خواهید آب لیمو به میزان کم بگیرید ابتدا لیمو را با فشار روی یک سطح صاف بغلتانید. (این کار کمک می کند آب لیموی بیشتری تولید شود.) از یک پوست کن یا رنده برای تهیه خلال پوست لیمو استفاده کنید. (از بریده شدن قسمت سفید پوست لیمو جلوگیری کنید زیرا این بخش طعم تلخی دارد.)
برای اینکه آبلیموی شما خوش رنگ بماند باید در بطری های شیشه ای تیره بریزید و نور به آن نرسد و اگر بطری شیشه ای تیره نداشتید از پلاستیک مشکی برای اطراف بطری استفاده کنید.