اگر تری گلیسیرید دارید این 5 پیشنهاد را بخوانید
برای کاهش سطح تریگلیسیرید باید از مهمترین وعده غذایی روز شروع کنید، یعنی صبحانه.
به گزارش منیبان؛ سطح بالای تریگلیسیرید مانع گردش خون سالم میشود. تریگلیسیرید بالا نشانههای واضحی ندارد و در واقع یک وضعیت نامرئی است که سلامت شما را بدون اینکه متوجه شوید تحت تاثیر قرار میدهد. در این مطلب کلید شگفتانگیز برای کاهش سطح تری گلیسیرید در وعده صبحانه معرفیشده است.
ترکیب آووکادو و هندوانه
هندوانه حاوی فروکتوز کمی است اما بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی را در خود جای داده است. با مصرف هندوانه به همراه نیمی از آووکادو مزایای زیادی به دست میآورید. آووکادو نیز سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است. با مصرف همزمان این دو میوه مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم، منیزیم و ویتامین C به بدن خود میرسانید و شاهد کاهش سطح تریگلیسیرید خواهید بود.
ترکیب سیب و گردو
یک ترکیب عالی دیگر، مصرف همزمان سیب سبز با گردو است. این ترکیب ساده و خوشمزه از قلب شما محافظت میکند. سیب دارای آنتیاکسیدانها، فیبر و پکتین است که همگی از مبارزان تریگلیسیرید بالا محسوب میشوند. گردو نیز غنی از چربیهای غیراشباع، اسیدفولیک، ویتامین E، منیزیم و غیره است.
روغنزیتون
برای کاهش و تنظیم تریگلیسیرید شما نیاز به مصرف چربیهای سالم دارید. بهترین گزینه در این میان مصرف روغنزیتون است. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در این روغن به حذف تریگلیسیرید بیشازحد مضر از خون شما کمک میکند و منجر به حفظ سلامت شریانها و کبد میشود.
توتها
یک اشتباه رایج که بسیاری از مردم آن را مرتکب میشوند، مصرف بیشازحد میوهها برای کاهش سطح تریگلیسیرید است. این در حالی است که فروکتوز موجود در میوهها خود میتواند عامل افزایش سطح تریگلیسیرید شود. بنابراین فقط سعی نکنید در طول روز مقادیر زیادی میوه بخورید. میوهها را درست انتخاب کنید و آنها را بهخوبی با هم ترکیب کنید. مصرف میوههای خشک مانند کشمش و خرما به میزان زیاد به مبتلایان به تریگلیسیرید بالا توصیه نمیشود. در عوض توت فرنگی، زغال اخته، گیلاس و تمشک برای کاهش این نوع چربی مفید هستند. زیرا فروکتوز کم و ویتامین C بالایی دارند.
جوی دو سر
جو پادشاه دانهها و بهترین دوست قلب شما است. مصرف جوی دو سر به شما کمک میکند تا سطح کلسترول و تریگلیسیرید را بهطور موثری تنظیم کنید و شاهد از دست دادن وزن و تقویت انرژی باشید. بتاگلوتان موجود در جو منجر به متابولیسم بهینه کلسترول و تریگلیسیرید میشود.