چگونه ملکی را که به نام همسرمان کردیم، پس بگیریم؟

یکی از مشکلاتی که هنگام طلاق مطرح می‌شود، بحث پس گرفتن اموالی است که افراد قبلا به نام همسر خود ثبت کرده‌اند.

چگونه ملکی را که به نام همسرمان کردیم، پس بگیریم؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ گاهی اوقات افراد هنگام ازدواج یا پس از آن تصمیم می‌گیرند تا ملک مسکونی را به نام همسرشان کنند. بعد از آن ممکن است اختلافات زناشویی رخ دهد. در این‌صورت مسئله طلاق پیش بیاید و موضوع پس گرفتن ملک منتقل‌شده به همسر مطرح شود. حال جای سوال است که آیا می‌توان هنگام طلاق ملکی را که به نام همسر خود کرده‌ایم، باز پس بگیریم یا خیر؟

شروع زندگی مشترک زوجین، بر اساس رعایت حسن معاشرت و صلح و صفا صورت می‌گیرد. در صورت بروز اختلافات خانوادگی بین زن و شوهر، هر کدام از طرفین سعی در انتقام‌جویی و اثبات تقصیر طرف مقابل دارند.

گاهی در قبال مهریه زن، انتقال سه دانگ یا شش دانگ منزل مسکونی مشترک یا ملکی مورد توافق قرار می‌گیرد و هنگام عقد به نام همسر می‌شود. در بعضی مواقع نیز، مرد سند ملک را بدون قید اینکه به عنوان مهریه باشد، به نام همسر منتقل می‌کند.

به نام زدن ملک به عنوان مهریه همسر

اگر طرفین توافق نمایند که به‌جای پرداخت مهریه، ملکی به نام زن شود، ادعای این موضوع بدون داشتن شواهد و مدارک‌ خارجی یا اقرار‌نامه از زن کمی مشکل است. مرد نمی‌تواند هنگام طلاق ملکی را که به نام همسر خود کرده است، پس بگیرد و این ملک به نام همسر وی باقی خواهد ماند.

پس گرفتن ملک به نام همسر

ملاک تشخیص صحت هر معامله زمان انجام آن است. یعنی اگر در زمان انجام معامله فرد اهلیت و صلاحیت قانونی و کافی برای انجام معامله را داشته باشد نمی‌توان به صحت معامله اشکال وارد کرد. بر اساس این قانون حتی اگر سال‌ها هم از تاریخ اعتبار معامله گذشته باشد، باز هم نمی‌توان صلاحیت قانونی آن را زیر سوال برد.


ت ت
کدخبر: 90171 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین