عضو کمیته مقابله با کرونا:
علی انصاریان به ویروس انگلیسی مبتلا نیست/ ویروس بریتانیایی احتمال مرگ و میر را افزایش میدهد
مسعود مردانی گفت: اغلب قشر جوان به ویروس بریتانیایی درگیر میشوند. در حالی که در ویروس کرونای معمولی کودکان و افراد زیر 20 سال را درگیر نمیکرد.
به گزارش منیبان؛ طی روزهای اخیر خبر فوت مهرداد میناوند و ابتلا به کرونای علی انصاریان، بازیکن اسبق فوتبال جامعه را بیش از پیش مکدر کرد. این امر نشان می دهد که ویروس کرونا دیگر پیر و جوان، ورزشکار یا فرد معمولی نمیشناسد و باید در صورت ابتلا افراد در اسرع وقت به مراکز درمانی مراجعه کنند. از سوی دیگر بر اساس گزارشات روزانه سخنگوی وزارت بهداشت تعداد مرگ و میرهای کرونایی نسبت به دو ماه اخیر کاهش چشمگیری داشته است. هرچند بر اساس گفتههای مسئولان وزارت بهداشت و درمان کشور وضعیت کشور شکننده است و هر لحاظ امکان طغیان این ویروس وجود دارد. با این تفاسیر رعایت فاصله اجتماعی، زدن ماسک و شست و شوی دست بیش از پیش میتواند در مهار این بیماری موثر باشد.
عدم ابتلا انصاریان به کرونا بریتانیایی
مسعود مردانی، عضو کمیته ملی ستاد مقابله با کرونا درباره روند ابتلا به علی انصاریان به کرونای بریتانیایی گفت: در روزهای اخیر آقای هاشمیان ابتلای علی انصاریان به کرونا بریتانیایی را مطرح کرده بود که این مقوله تکذیب شده است.
او درباره آخرین وضعیت ویروس بریتانیایی در کشور افزود: تاکنون بر اساس گزارشات فقط یک نفر دیگر به ویروس کرونای بریتانیایی مبتلا شده است. البته سعید نمکی، وزیر بهداشت نیز از ابتلای فرد دیگری به ویروس بریتانیایی خبر داده است.
روند افزایش مرگ و میر ناشی از ابتلای ویروس بریتانیایی
مردانی تاکید کرد: بر اساس آخرین اطلاعات میران مرگ و میر ویروس کرونای بریتانیایی در مقایسه با کرونای معمولی بیشتر بوده و همچنین قدرت انتقال این ویروس نیز در مقایسه با کرونای معمولی بیشتر است.
ویروس کرونا در حال کنترل است
این عضو ستاد مقابله با کرونا افزود: هماکنون در کشور ویروس کرونا در حال کنترل است.
او درباره علائم ویروس بریتانیایی در کشور تصریح کرد: ویروس کرونای بریتانیایی همچون کرونای معمولی با علائمی همچون تب، لرز، بدن درد و ... همراه است. درضمن در صورت مراجعه دیرهنگام برای درمان فرد دیرتر بهبود مییابد.
میزان مرگ ومیر ویروس بریتانیایی از کرونای معمولی بیشتر است
این پزشک عفونی درباره افزایش روند ابتلا به ویروس بریتانیایی در کشور افزود: ویروس بریتانیایی 70 درصد بیشتر امکان انتقال و سرایتپذیری در مقایسه با کرونای قبلی است. این ویروس اغلب قشر جوان را به نسبت ویروس قبلی درگیر میکند، چون ویروس کرونای معمولی کودکان و افراد زیر 20 سال را درگیر نمیکرد. در صورت ابتلا هم این افراد به شکل خفیف به کرونا مبتلا میشدند. میزان مرگ ومیر ویروس بریتانیایی از کرونای معمولی بیشتر است.