سمند پلاس وارد خط تولید شد + تصاویر و مشخصات

تولید سمند پلاس در شرایطی آغاز شده است که هنوز معرفی رسمی اون صورت نگرفته و پیش فروش آن از جانب ایران خودرو برگزار نشده است. این خودرو که قبلا با نام سمند بهینه در فضای رسانه ای شناخته می شد، حال وارد خط تولید ایران خودرو شده و مراحل نهایی پیش از عرضه را پشت سر می گذارد.

سمند پلاس وارد خط تولید شد + تصاویر و مشخصات
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان به نقل از  اسب بخار ، با توجه به تصاویر ارسال شده از جانب مخاطبان اسب بخار، تولید سمند پلاس در ایران خودرو آغاز شده است. البته که قبلا هم نمونه های اولیه این سدان فیس لیفت وارد خط تولید شده بودند. اما با توجه به صحبت های اخیر مدیرعامل ایران خودرو مبنی بر عرضه سمند بهینه در هفته های آتی، احتمال آن زیاد است که این خودروساز سرعت تولید سمند جدید را افزایش داده باشد تا بتواند مقدمات عرضه این خودرو را فراهم کند.

سمند بهینه نمونه ای فیس لیفت از سمند LX به حساب می آید که آستانه بیست سالگی اولین خودروی ملی، پا به خط تولید ایران خودرو گذاشته است. این خودرو نسبت به سایر نسخه ها تفاوت چندانی نداشته و صرفاً برخی ویژگی ها به آن اضافه شده و حداقل های استانداردهای ۸۵گانه در آن رعایت گردیده است. این خودروی فیس لیفت در بخش ظاهر بیرونی و کابین متفاوت از نسخه های قبلی سمند است و برخی ویژگی های سورن نیز به آن اضافه شده است.

  • کابین سمند پلاس

  • سمند پلاس

تغییرات سمند بهینه نسبت به نسخه های قبلی:

در سمند پلاس شاهد هستیم که گرافیک کاسه چراغ های جلو تغییر کرده و قابلیت چراغ روشنایی روز به این خودرو اضافه شده است. همچنین طرح و گرافیک کاسه چراغ های عقب نیز تغییراتی را داشته و ظاهری جدید را به بخش عقب سمند فیس لیفت داده است. جلو پنجره سمند فیس لیفت هم متفاوت از نسخه های SE و LX این سدان ملی است و با طرحی کرومی و قالبی جدید بر روی این خودرو حضور دارد. قاب چراغ پلاک سمند بهینه که بر روی درِ صندوق عقب نصب شده است، به خاطر تغییرات کاسه چراغ عقب شکلی جدید را به خود گرفته و متناسب با آن طراحی شده است.

در نمای جانبی هم شاهد هستیم که سمند پلاس تفاوت خاصی با سایر نسخه های سمند ندارد و صرفاً رینگ های آلومینیومی جدید (مشابه به رینگ های سورن فیس لیفت) بر روی آن نصب شده است. البته که در تصاویر قبلی سمند بهینه خبری از رینگ آلومینیومی نبود و رینگ فولادی با قالپاق جدید در این خودرو دیده می شد.

در بخش طراحی کابین هم با داشبورد و رودی های شبیه به سورن طرف هستیم. البته که بر خلاف سورن ELX و سورن فیس لیفت، رنگ تریم داخلی سمند پلاس مشابه به نسخه های قدیمی است و ترکیب رنگ کِرِم با تزئینات طرح چوب در این خودروی فیس لیفت دیده می شود. با توجه به جایگاه اقتصادی سمند بهینه در سبد محصولات ایران خودرو، می بینیم که تا حدی قالب داشبورد این خودرو متفاوت از خانواده سورن طراحی شده و بخش مربوط به کیسه هوای شاگرد، به جای سبک مخفی، به صورت مجزا از داشبورد به تولید رسیده است. در جلو آمپر سمند پلاس هم می بینیم که طرحی جدید استفاده شده و تا حدودی ترکیب رنگ جدید، جذابیت بیشتری را به این بخش اضافه کرده است.

بخش میانی داشبورد سمند پلاس هم متفاوت از سورن پلاس و سورن های ELX جدید است که الگوی قدیمی داشبوردهای سورن ELX در این خودرو وجود دارد. این الگوی قدیمی باعث شده تا تنظیمات تهویه در بخش پایین داشبورد نصب شود و از سویی بخش مربوط به سیستم صوتی، از نوع تک دین (Single Din) باشد و امکان نصب نمایشگر لمسی یکپارچه بر روی سمند فیس لیفت وجود نداشته باشد.

XU7 پلاس

مشخصات فنی سمند پلاس :

به گفته مدیران ایران خودرو، تولید سمند بهینه در نسخه پایه با پیشرانه ارتقا یافته XU7 خواهد بود. پیشرانه ارتقا یافته این خودرو، XU7 پلاس نام دارد که به استاندارد آلایندگی یورو ۵ مجهز شده و تا حدودی قدرت بیشتری را نسبت به نسخه های قبلی تولید می کند. این پیشرانه ۱٫۸ لیتر حجم دارد و ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ در آن دیده می شود. همچنین XU7 پلاس نسبت به نسخه قبلی حدود ۱۰ درصد قوی تر شده می تواند قدرتی در محدوده ۱۱۰ اسب بخار را با گشتاور ۱۵۸ نیوتن متر تولید کند. همچنین به گفته مهندسان ایران خودرو، این پیشرانه تا حدودی مصرف سوخت بهینه تری را دارد و می تواند با استهلاک کمتری نسبت به گذشته بر روی سمند جدید نصب شود. در حال حاضر هنوز مشخصات قطعی و رسمی در مورد پیشرانه XU7 پلاس در دسترس نیست و قطعا با معرفی رسمی این خودرو، اطلاعات دقیق این پیشرانه هم اعلام خواهد شد.

سمند پلاس اتوماتیک AMT :

در حال حاضر تست های جعبه دنده ۶AMT نیرو محرکه بر روی سمندهای موجود در بازار انجام می شود. اما به گفته مدیران ایران خودرو، نسخه اتوماتیک این سدان ملی با ویژگی های سمند پلاس تولید خواهد شد. سمند پلاس در بحث ظاهری تا حدی متفاوت از نسخه های فعلی است و گرافیک کاسه چراغ های جلو و عقب، الگوی جلو پنجره، تریم داخلی، جلو آمپر، غربیلک فرمان، رینگ ها، الگوی کاسه چراغ عقب و… نسبت به سمند LX تغییر کرده است.

با توجه به اینکه هنوز نسخه نهایی سمند اتوماتیک با جعبه دنده ۶ سرعته AMT آماده نشده است، نمایشگر GSI تعویض دنده این خودرو به جای پنل سیستم صوتی نصب شده و در نسخه نهایی که در اصل سمند پلاس اتوماتیک خواهد بود، نمایشگر وضعیت گیربکس داخل جلو آمپر جای می گیرد.

  • سمند اتوماتیک 6AMT

  • کابین سمند اتوماتیک 6AMT

پنل تنظیمات وضعیت دنده سمند اتوماتیک و یا همان سمند پلاس اتوماتیک با توجه به ساختار AMT فاقد حالت P ( پارک ) است و وضعیت خلاص ( N )، تعویض دنده هوشمند ( A )، دنده عقب ( R ) و تعویض دنده دستی ( M مثبت و منفی ) بر روی آن وجود دارد. همچنین وضعیت برفی هم بر روی این پنل دیده می شود.

جعبه دنده های اتوماتیک و یا همان نیمه اتوماتیک AMT جز اقتصادی ترین سیستم های انتقال قدرت هوشمند هستند که بر پایه جعبه دنده های دستی توسعه پیدا کرده اند. در تعریف جعبه دنده های AMT گفته می شود که این گیربکس ها امکان تعویض دنده هوشمند را دارند، اما بهتر است که راننده با اعمال دنده های مثبت و منفی، از این جعبه دنده اتوماتیک استفاده کند. خودروهای دارای جعبه دنده AMT مانند سایر خودروهای اتوماتیک فاقد پدال کلاچ هستند و صرفاً با قیمتی کمتر و لذت رانندگی پایین تر بر روی برخی خودروهای اقتصادی وجود دارند. به عنوان مثال در بازار ایران ام جی ۳، گریت وال وولیکس C30 فیس لیفت اتوماتیک، برلیانس H200 اتوماتیک و چند خودروی دیگر دارای سامانه انتقال قدرت AMT هستند. البته برخی جعبه دنده های AMT قیمتی فراتر از گیربکس های اتوماتیک AT دارند و در برخی خودروهای پرقدرت و خاص استفاده می شوند. اما در خودروهای رایج و اقتصادی، نسخه های عادی AMT به عنوان گیربکس اتوماتیک انتخاب می شوند.

  • گیربکس AMT نیرو محرکه

  • سمند اتوماتیک 6AMT

سمند فیس لیفت اتوماتیک  چه امکانات سفارشی خواهد داشت ؟

با گسترش فعالیت شرکت آپکو به عنوان مجموعه سفارشی سازی محصولات ایران خودرو، این شرکت می تواند تا امکانات مختلفی را بر روی سمند اتوماتیک AMT ارائه دهد. نسخه ۶ سرعته AMT سمند پلاس می تواند به صورت سفارشی با امکاناتی نظیر تریم داخلی چرم، کروز کنترل، رینگ آلومینیومی، غربیلک فرمان چرمی، نمایشگر لمسی، دوربین عقب، رهیاب ماهواره ای، گرمکن صندلی های جلو و … به بازار عرضه شود.

امکانات سمند پلاس:

سمند فیس لیفت در بحث امکانات رفاهی و ایمنی متفاوت از سایر نسخه ها نیست. بیشتر تغییرات اعمال شده بر روی این خودرو به خاطر تطبیق اولین سدان ملی با استانداردهای جدید بوده و آن چنان آپشن های مدرنی بر روی نمونه جدید سمند نصب نشده است. در مورد فهرست امکانات رفاهی و ایمنی سمند جدید، می توان به ویژگی های زیر اشاره کرد:

دو کیسه هوا

ترمز ABS، EBD و BA

ترمز دیسکی جلو

ترمز کاسه ای عقب

فرمان هیدرولیک

شیشه ها و آینه های برقی

تهویه دستی

۴ باند و ۲ تیوتر

زیر آرنجی جلو و عقب

تزئینات طرح چوب داشبورد، رودری ها و دسته دنده

سیستم صوتی با قابلیت پخش بلوتوث، USB و AUX

صندلی ۶ حالته دستی راننده (پشتی برقی به صورت آپشن)

صندلی ۴ حالته دستی شاگرد (پشتی برقی به صورت آپشن)

رینگ فولادی (رینگ آلومینیومی به صورت آپشن)

چراغ روشنایی روز

سنسور پارک عقب (آپشن)

راهنمای تعویض لاین

  • سمند پلاس

  • سمند پلاس

  • سمند پلاس

  • سمند پلاس

  • سمند پلاس

  • رینگ سمند پلاس

  • تولید سمند پلاس

  • کابین سمند پلاس

  • کابین سمند پلاس

  • کابین سمند پلاس

  • جلو آمپر سمند پلاس

 


ت ت
کدخبر: 23040 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها