ارتش ایران راهی آمریکای لاتین شد
وزیر دفاع روسیه گفت که «مسابقات بینالمللی ارتش» از ۱۳ تا ۲۷ آگوست برای اولین بار در ونزوئلا در قاره آمریکا برگزار میشود.
به گزارش منیبان، وزیر دفاع روسیه گفت که «مسابقات بینالمللی ارتش» از ۱۳ تا ۲۷ آگوست برای اولین بار در ونزوئلا در قاره آمریکا برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری «تاس» «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه گفت: «تدارکات برای برگزاری هشتمین مسابقات بینالمللی ارتش که از ۱۳ تا ۲۷ آگوست (۲۲ مرداد تا ۵ شهریور) برای نخستین بار در کشور ونزوئلا در قاره آمریکا برگزارمیشود، ادامه دارد. قرار است بیش از ۲۷۰ تیم از ۳۷ کشور از جمله از دو کشور جدید شرکت کننده نیجر و رواندا در این مسابقات رزمی برای اولین بار شرکت کنند. در زمان بازی های ارتش در قاره آمریکا در ونزوئلا، برای نخستین بار مسابقه "تک تیرانداز مرزی" نیز برگزار میشود.»
چندی قبل منابع خبری از حضور ایران، روسیه و چین در آمریکای لاتین برای شرکت در این مسابقات خبر دادند.
به نوشته وبگاه «واشنگتن فری بیکن» ایران، روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک این رزمایش در آمریکای لاتین را تحت عنوان «تک تیرانداز مرز» دارند.
بر اساس این گزارش، ونزوئلا میزبان این تمرین نظامی است که قرار است اوائل ماه آگوست برگزار شود و نظامیان ایران، روسیه و چین قصد دارند برای شرکت در آن عازم آمریکای لاتین و کارائیب شوند.
به نوشته این منبع خبری، این تمرین نظامی یکی از واضح ترین نشانهها از شکل گیری یک ائتلاف در آمریکای لاتین ضد ایالات متحده است.
«جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی به واشنگتن فریبیکن گفت که روسیه و متحدانش ایران و چین با حضور در این تمرینات نظامی در ونزوئلا در آستانه نمایش قدرت بزرگی هستند. با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم.
چندی قبل نیز سومین رزمایش مرکب به میزبانی ایران و با حضور نیروهای دریایی چین و روسیه با عنوان «کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲» در منطقه شمال اقیانوس هند برگزار شد.
تمرینهای تاکتیکی متنوع از جمله نجات شناور دچار حریق، آزادسازی شناور ربوده شده، تیراندازی علیه اهداف مشخص، تیراندازی شبانه به اهداف هوایی و سایر تمرینات تاکتیکی و عملیاتی در این رزمایش برگزار شد.
در آن برهه، یک رسانه آمریکایی برگزاری رزمایش دریایی بین ایران، روسیه و چین موسوم به «رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی–۲۰۲۲» را ارسال پیام مستحکم به آمریکا دانست.