از بین بردن لکه‌ عرق از روی لباس با این ترفند آسان

در مطلب زیر به شما آموزش می‌دهیم چگونه لکه‌های عرق را از روی لباستان پاک کنید.

از بین بردن لکه‌ عرق از روی لباس با این ترفند آسان
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، یکی از سرسخت‌ترین لکه‌ها در شستن لباس‌ها هستند.  هیچ چیز نامطلوب‌تر از بوی عرق لباس نیست. اگر چه عرق کردن برای سلامت بدن خوب است، اما بوی عرق باعث آزار اطرافیان می‌شود. علاوه بر بدبویی و چسبناک بودن عرق، لکه‌های سفید یا زردرنگی روی لباس به جا می‌ماند. برای حفظ بهداشت، باید به درستی از لباس نگهداری شود که بهترین راه شست و شوی منظم آن است، اما گاهی با وجود شستن لباس، بوی نامطبوع آن باقی می‌ماند. یکی از بهترین و آسان‌ترین روش ها، آویزان کردن لباس در هوای آزاد و در برابر نور خورشید است.

جوش شیرین

جوش شیرین همیشه یک یار خوب برای پاک کردن اکثر لکه هاست. برای از بین رفتن لکه‌های عرق می‌توانید ۴ قاشق جوش شیرین را با یک چهارم لیوان آب مخلوط کنید تا محلول خمیری شکلی داشته باشید. به وسیله یک مسواک کهنه یا برس، محلول را روی لکه بمالید و بگذارید یک ساعتی روی لباس بماند؛ وقتی خمیر خشک شد، محل لکه را با آب سرد بشویید. می‌توانید به جای استفاده از آب، از سرکه سفید استفاده کنید، یعنی جوش شیرین را با سرکه مخلوط کنید تا خمیر شود و روی لباس بمالید؛ فقط فراموش نکنید که زودتر از یک ساعت لباس را بشویید.

این روش برای یقه‌های لباس بهتر جواب می‌دهد. قبل از شستن، دو پیمانه جوش شیرین به مواد شوینده اضافه کنید. با اتخاذ این روش که روی هر نوع پارچه‌ای موثر است، هر نوع بویی از بین می‌رود. برای پاک کردن لکه عرق از یقه لباس از خمیر جوش شیرین و سرکه سفید کمک بگیرید. این خمیر را بر محل مورد نظر بمالید، بعد از چند دقیقه به روش معمولی شست وشو دهید.

آب و سرکه

از محلول آب و سرکه سفید هم می‌توانید استفاده کنید؛ به مقدار مساوی آب و سرکه را با هم مخلوط کنید و لباستان را در آن بگذارید و بعد با آب سرد بشورید. می‌توانید چند قطره سرکه را هم مستقیما روی لکه‌ها بریزید و بعد از چند دقیقه که سرکه‌ها به خورد لباس رفت آن را بشویید. لباس را در محلولی از یک سطل آب و یک پیمانه سرکه سفید به مدت یک شب کامل خیس کنید. پارچه را در ۲ پیمانه سرکه سفید و یک پیمانه آب برای چند ساعت خیس کنید سپس در لباسشویی بشویید.

آبلیمو

آبلیمو نیز مانند سرکه عمل می‌کند و اگر محلولی از مقدار مساوی آبلیمو و آب درست کنید و لباستان را در آن قرار دهید، شاهد از بین رفتن و کمرنگ شدن لکه‌های عرق می‌شوید. آب لیمو را روی لکه بریزید یا قسمت لکه عرق را به هم بمالید پس از نیم ساعت آن را بشویید یا پس از ریختن آب لیمو روی لکه‌ها زیر آفتاب آویزان کنید.

نمک

یکی از بهترین راه حل‌ها نمک است. مقداری نمک را در آب داغ حل کنید و با اسفنج روی لکه‌ها بمالید یا قسمت لک شده را یک ساعت در آن قرار دهید تا لکه‌ها از بین بروند.

قرص آسپرین

شاید این روش عجیب به نظر برسد، اما بسیار موثر است. ترکیبی از یک قاشق غذاخوری پودر تارتار، ۳ عدد آسپرین له شده و یک پیمانه آب ولرم را با استفاده از برس روی قسمت‌های لازم بمالید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بماند سپس با آب ولرم بشویید. اگر در خانه قرص آسپرین دارید، ۲ عدد از آن را در یک چهارم لیوان آب گرم حل کنید و محل لکه را ۲ الی ۳ ساعت در این محلول قرار دهید و بعد با آب سرد بشویید.

گوشت

یک راه دیگر استفاده از گوشت است البته شاید راه به صرفه‌ای نباشد، ولی می‌توانید لباس را کمی مرطوب کنید و یک قطعه گوشت را روی لکه قرار دهید و بعد از چند دقیقه لباس را بشویید.

آمونیاک

آمونیاک نیز می‌تواند در برطرف کردن این لکه‌ها به شما کمک کند. مقداری آمونیاک را با آب مخلوط کنید و محل لکه را با این محلول مالش دهید و سپس با آب سرد آبکشی کنید. هرکدام از روش‌های بالا می‌تواند دربرطرف کردن لکه‌های زرد عرق به شما کمک کند. اگر بعد از خشک شدن لباس‌ها اثری از لکه‌ها باقی بود، می‌توانید روش‌ها را دوباره تکرار کنید تا لکه کامل از بین برود.

خمیری از یک قاشق غذاخوری اسید بوریک و کمی آب آماده کنید و با استفاده از برس روی لکه عرق بکشید و سپس بشویید.

برای لباس‌های سفید، مقدار مساوی از پراکسید هیدروژن و آب روی لکه عرق بریزید و پس از ۳۰ دقیقه بشویید و بگذارید در هوای آزاد خشک شود.

به جای صرف وقت برای از بین بردن لکه‌های عرق بهتر است از اول جلوی آن را بگیرید. لازم نیست لایه ضخیمی از دئودورانت که باعث ایجاد لکه در لباس می‌شود زیر بغل بمالید، لایه‌ای نازک از دئودورانت مانع از تراکم اسید و نمک‌های آلومینیومی روی لباس می‌شود. قسمت زیر بغل لباس را با آب سرد بشویید. آب سرد، خنثی کننده موثری است که با اسید‌ها مقابله می‌کند و مانع از ایجاد لکه‌های عرق می‌شود.

منبع: تابناک باتو


ت ت
کدخبر: 26707 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین