اگر می خواهید تنها نشوید حتما این مطلب را بخوانید!
نوع رفتار و عادتهای شما در روابط اجتماعی میزان محبوب بودن و یا منفور بودن شما مشخص میکند.
به گزارش منیبان؛ هرچه رفتارهای همگان پسند و اجتماعی تری داشته باشید بیشتر به یک فرد محبوب دلها در اجتماع تبدیل میشوید و همه دوست دارند که با شما معاشرت کنند، اما این ۵ عادت اجتماعی باعث میشوند که دیگر کسی شما را دوست نداشته باشد و به جمعهای خودشان راه تان ندهند.
نوع رفتار و عادتهای شما در روابط اجتماعی میزان محبوب بودن و یا منفور بودن شما مشخص میکند. در نتیجه هرچه رفتارهای همگان پسند و اجتماعی تری داشته باشید بیشتر به یک فرد محبوب دلها در اجتماع تبدیل میشوید و همه دوست دارند که با شما معاشرت کنند، اما این ۵ عادت اجتماعی باعث میشوند که دیگر کسی شما را دوست نداشته باشد و به جمعهای خودشان راه تان ندهند.
۱. صحبت شخص مقابل را قطع نکنید: این کار مکالمه و ارتباطات موثر را متوقف میکند. همیشه قبل از صحبت کردن چند ثانیه به گوینده فرصت دهید تا مطمئن شوید که حرفهای او کاملا تمام شده است. اهمیتی ندارد که چقدر احساساتی باشید صبر کنید تا صحبت گوینده تمام شود.
۲. از نصیحت کردن پرهیز کنید. تا از شما نخواسته اند نصیحت نکنید. نصیحت ناخواسته باعث میشود اینطور به نظر برسد که گوش نمیدهید وفقط چیزی را که دوست دارید میشنوید و در پاسخ نصیحت میکنید. اگر شخصی میخواهد فقط صحبت کند دست از این بردارید که او را نصیحت کنید و بگویید چه کاری باید انجام دهد.
۳. موضوع را تغییر ندهید: تا زمانی که گوینده تمام حرف هایش را نزده موضوع را عوض نکنید حتی اگر موضوع شما را ناراحت میکند باید به گوینده اجازه دهید منظورش را بیان کند. بخشی از برقراری ارتباط موثر صحبت کردن درباره موضوعات دشوار است باید با وجود آزار دهنده بودن موضوع اجازه دهید موضوع حرف گوینده به اتمام برسد.
۴. گوینده را به عجله نیندازید: برداشت تان را سریع بیان نکنید تا گوینده به عجله نیافتد هرگز چیزی شبیه این نگویید (میری سر اصل مطلب؟) گفتن این حرف باعث میشود که به نظر بیاید به مکالمه اهمیتی نمیدهید.
۵. از قضاوت کردن خودداری کنید: حتی اگر از کسی عصبانی هستید با گوینده همدردی کنید چگونگی و دلیل احساس گوینده رادرک کنید گوش دادن همراه با قضاوت ایده خوبی نیست حتی اگر بارفتار یا نظر کسی موافق نیستید او را قضاوت نکنید.