کرونا در سوئیس/یک سوم جمعیت کشور درگیر کرونا شدند!+جزییات
دولت سوئیس تخمین می زند که حدود یک سوم شهروندان این کشور اروپایی از هنگام آغاز همه گیری ویروس کرونا به بیماری کووید – ۱۹ دچار شده باشند.
به گزارش منیبان؛ تارنمای بلومبرگ در گزارشی افزود: نخستین مورد از گونه ای از ویروس کرونا که موجب همه گیری مرگباری در هند شده، در سوئیس شناسایی شده است.
این روزنامه نوشت: دانشمندان دولت سوئیس در پایان ۲۰۲۰میلادی در حدود ۲۰ درصد شهروندانی که تست داده بودند، پادتن یافته بودند و اکنون گمان می رود که ۱۰ درصد دیگر از شهروندان نیز به این بیماری مبتلا شده باشند.
به گفته سیمون بوخمان سخنگوی اداره فدرال بهداشت همگانی؛ بر اساس ارزیابی محافظه کارانه حدود یک سوم شهروندان از هنگام آغاز همه گیری مبتلا شده اند.
از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری که گمان می رود تاکنون به این ویروس دچار شده باشند، بسیاری هنوز آگاه نیستند، زیرا هیچ نشانه ای نداشته اند. تست تنها حدود ۶۵۰ هزار شهروند این کشور در دوره همه گیری مثبت شده است.
با گذشت بیش از یک سال از شیوع ویروس کرونا در اروپا، همه گیری کووید – ۱۹ نه تنها جان نزدیک به یک میلیون تن را در سراسر اروپا گرفته، بلکه موجب تغییرات وسیعی در زمینه کاهش فرزندآوری، محدود شدن تردد ها و ضربه به رویای مرزهای باز اروپا، افزایش بیکاری و تضعیف تولید و افزایش خشونت خانگی شده است.
اعمال قرنطینه در سراسر اروپا، صدای مردم را درآورده است. اروپایی ها در شهرهای مختلفی چون بلژیک، سوئیس، انگلیس، آلمان فرانسه و اتریش به خیابان ها آمدند تا اعتراض خود را نسبت به قرنطینه و وضعیت نامساعد معیشتی به گوش مسئولان این کشورها برسانند.
تعطیلی های گسترده برای مقابله با کرونا در اروپا، هزینه ها و مشکلات زیادی را برای کشورهای واقع در این قاره ایجاد کرده است. بسیاری از مشاغل از دست رفته و به بخش تولید ضرر بالایی وارده شده است.
اتحادیه سندیکاهای کارگری اروپا اعلام کرد که بر اثر شیوع ویروس کرونا در این قاره، دستکم یک میلیون نفر شغل های خود را از دست دادند.
پیامد دیگری که کووید – ۱۹ برای جوامع اروپایی داشته است، نمایان کردن ضعف نظام بهداشت اروپاست. دولت های سراسر قاره اروپا در حالی که بیمارستان ها مملو از بیماران مبتلا به کروناست با اعمال محدودیت های شدید و قرنطینه، با این بحران بی سابقه دست به گریبانند، عملیات واکسیناسیون گسترده در اروپا با مشکلات بسیاری روبرو است و خطر جهش های ویروسی این قاره را تهدید می کند.
گونه های جدید ویروس کرونا که به سرعت در حال شیوع است، اکثر کشورهای اروپایی را برآن داشته است تدابیر کنترل مرزی جدیدی را به اجرا گذارند.
از دیگر تبعات شیوع کرونا در اروپا، افزایش خشونت های خانگی به دلیل ماندن افراد خانواده در مدت زمان بیشتری در منازل است. خشونت خانگی به عنوان معضلی در جوامع غربی تا جایی پیش رفته که آمارهای رو به رشد شمار قربانیان به ویژه در دوران شیوع همهگیری، این مسئله را به یکی از جدی ترین آفات اجتماعی تبدیل کرده است.