پرونده دانشجویان اخراجی به کجا رسید؟

وزیر علوم گفت: موارد اخراجی دانشجویان که مربوط به حوادث ۱۴۰۱ بود را نیز یک به یک بررسی کردیم و نظرات خود را به دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم اگر دانشجویان اعتراضی داشتند به دفتر بازرسی شکایات وزارت علوم اعلام کنند زیرا دانشگاه‌ها نمی‌توانند از تصمیم اداری تمرد کنند و در بخشنامه ابلاغی به دانشگاه‌ها نیز این مورد را اعلام کردیم.

پرونده دانشجویان اخراجی به کجا رسید؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، حسین سیمایی صراف روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره پرونده دانشجویان اخراجی توضیح داد و گفت: ما پرونده‌ دانشجویان اخراجی را یک به یک مشاهده کردیم، اگر تخلف آموزشی یا غیرسیاسی داشته باشد روند اعلام رای مربوط به خود را دارد.

وی افزود: موارد اخراجی دانشجویان که مربوط به حوادث ۱۴۰۱ بود را نیز یک به یک بررسی کردیم و نظرات خود را به دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم اگر دانشجویان اعتراضی داشتند به دفتر بازرسی شکایات وزارت علوم اعلام کنند زیرا دانشگاه‌ها نمی‌توانند از تصمیم اداری تمرد کنند و در بخشنامه ابلاغی به دانشگاه‌ها نیز این مورد را اعلام کردیم.

سیمایی همچنین در مورد اعتراضات به افزایش شهریه رشته‌های علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: این موضوع در حوزه کاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است ولی اعتراضات مربوط به دانشگاه آزاد را از باب وظیفه عمومی به دانشگاه آزاد منتقل کردم.

وزیر علوم همچنین درباره انتصاب روسای دانشگاه‌ها گفت: تحزب، نقشی در انتخاب روسا و مدیران دانشگاه‌ها ندارد و اگر مشخص شود فردی کنشگر سیاسی است و در مدیریت اعمال سیاست می‌کند در مدیریت جایی ندارد .

وی تاکید کرد: معیار ما در انتخاب مدیران ابتدا قانون است و فردی می‌تواند مدیریت کند که توان حداکثری برای ایجاد توافق داشته باشد و در مدیریت، اعمال سیاست نکند.

سیمایی با تاکید بر اینکه مدیر باید صلاحیت حرفه‌ای داشته باشد، گفت: مدیران دانشگاه‌ها باید با همه جریان‌های داخل دانشگاه، اساتید، دانشجویان بیشترین توافق را داشته باشد. از محبوبیت و مقبولیت در دانشگاه نیز برخوردار باشد زیرا اگر مقبولیت نداشته باشد نمی‌تواند مسائل را حل کند.


ت ت
کدخبر: 243467 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها