معاون سیاسی وزیر کشور:
اعتقاد به رییس جمهور به ندرت شکل گرفته است آن هم در شرایطی که رغبتی به شرکت در انتخابات نبود
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: اعتقاد به رییس جمهور به ندرت شکل گرفته است آن هم در شرایطی که رغبتی به شرکت در انتخابات نبود.
به گزارش خبرنگار سیاسی منیبان، علی زینی وند، معاون سیاسی وزیر کشور، در سلسله نشست های وفاق ملی در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری گفت: برای حفظ و تمامیت ارضی باید همبستگی خود را حفظ کنیم. طبیعی است استانداران حاکمان محلی و نمایندگان دولت و به تعبیر رهبری، نمایندگان نظام هستند.
او افزود: استاندار نقش کلیدی و مهمی در توسعه کشور دارد البته اگر او را دقیق انتخاب کنیم.
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: فرآیند انتخابات را می دانید. انتخاباتی رقم خورد و رییس جمهوری انتخاب شد که روحیات، دیدگاه ها و نظرات خاص خود را دارد. درست است که آقای پزشکیان نماینده و پزشک بودند اما سیاستمدار ورزیده ای هم هستند و کاندیدا جبهه اصلاحات بودند. این جبهه نقش تعیین کننده در انتخاب رییس جمهور داشت.
وی تاکید کرد: اعتقاد به رییس جمهور به ندرت شکل گرفته است آن هم در شرایطی که رغبتی به شرکت در انتخابات نبود.
علی زینی وند افرود: از زمانیکه جبهه اصلاحات آقای رئیس جمهور را دعوت کرد، او گفت شخصیت من این است و شعار وفاق ملی را اعلام کرد. وفاق ملی شعار نیست و ضرورت اجتناب ناپذیر است. ناترازی از مدیریت تا حوزه انرژی وجود دارد. اگر همه را بیاوریم، کارشکنی نشود و ارکان حاکمیت از بسیج ظرفیت ها تمام قد حمایت کند، می توانیم کشور را مدیریت کنیم.
علی باقری نیز در این نشست اظهار کرد: دولت آقای پزشکیان را برآمده و برکشیده از یک پروژه موفق توافقسازی میدانم و این دولت، یکی از ایدههای مرکزی و کانونی خود را توافق و وفاق اعلام کرده است. وفاق هم علت ایجاد این دولت و هم علت بقای آن است.
وی در ادامه گفت: هنر دولت برای حفظ وفاق این است که نزد سه گروه عملکرد قابلقبول داشته باشد. یک گروه در حاکمیت قرار دارند و شاید از لحاظ سیاسی مقابل دولت باشند که در توافق با آنان این انتخابات امکانپذیر شده است. یک گروه سبد رأی آقای پزشکیان هستند که در انتخابات به او رأی دادهاند و گروه سوم هم شبکه حامیان دولت هستند.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور در دوران اصلاحات تاکید کرد: هنر دولت پزشکیان در حفظ وفاق و پیشبرد پروژه وفاق این است که به شکل متوازن بتواند توقعات و مطالبات هر سه گروه را که البته بسیار کار شاقی است در سطح قابلقبولی محقق کند.
وی یادآور شد: کار استاندار از جنس رئیسجمهوری است و یک استاندار غیرهمراهبرد با رئیسجمهوری نمیتواند اقدامات یادشده را در چارچوب دیدگاه رئیسجمهوری پیش ببرد. انتخاب استانداران باید از میان افراد همراهبرد با رئیسجمهوری انجام گیرد تا بتوانند اقدامات یادشده را از حوزه همراهبرد با رئیسجمهوری پیگیری کنند.
باقری تاکید کرد: استاندار باید همچون خود آقای پزشکیان هنر توافقسازی داشته باشد تا بتواند با همه مدیران استانی در سطوح مختلف، همکاری لازم برای پیشبرد دیدگاههای دولت را داشته باشد.