نماینده ادوار مجلس:
مقاماتی که زحمت کشیدند و تجاربی کسب کردند نباید خانه نشین شوند مانند لاریجانی/ قانون عفاف و حجاب کشور را از مسیر اصلی خود منحرف و دچار چالش میکند
نماینده ادوار مجلس با اشاره به گفتمان وفاق گفت: دستگاهها بین وزرا و معاونین تقسیم شده است اگر کوتاهی در این مسئله دیده شده، آنهایی که با او کار میکنند به وظایف خود عمل نمیکنند.
عزت الله یوسفیان ملا، نماینده ادوار مجلس، در پاسخ به این سوال که در شرایط فعلی نیاز به انسجام داخلی داریم اما برخی درصدد اجرای قانون عفاف و حجاب هستند، گفت: ما در کشور و در سیاست داخلی و خارجی اهم و فی الاهم داریم. در حال حاضر مهمترین موضوع ما سیاست خارجی و اتفاقات جاری در منطقه است. حق این است که همه ارگانها و قوای سه گانه به مسائل منطقه که سرنوشت ساز است، بپردازند. سیاست ما به این مباحث گره خورده است. سوال اینجاست چطور میتوانیم این باری را که بر دوش داریم و دچار چالش عظیمی شدیم را به مقصد برسانیم؟ در این شرایط یک عده میآیند و مسائل جزیی مطرح میکنند که معمولا هم به نتیجه مطلوب نمیرسد. برای مثال در مجلس یک عده گفتند اجرای قانون عفاف و حجاب متوقف میشود و عدهای دیگر گفتند که فعلا اجرا نمیشود. این مباحث کشور را از مسیر اصلی خود منحرف و یک مقدار دچار مشکل و چالش میکند. سیاست باید یکپارچه باشد. نمیتوانیم بگوییم هیچ اتفاقی برای ما نیفتاده است. اینکه عدهای بیایند و به مسائل جزیی مانند انتصابات بپردازند و مسئله فضای مجازی را مطرح کنند، ذهن مردم را از مسائل اصلی دور نمیکند بنابراین مسئولین باید به مسائل مهم بپردازند.
این نماینده ادوار مجلس تاکید کرد: کشور دارای برنامه، سند چشم انداز 20 ساله بوده و بر روی سیاستهای کلی زحمت کشیده شده است اینکه با طرح مباحث جزیی آن مسائل را تحت الشعاع قرار بدهیم و اجازه تصمیم گیری ندهیم و یا اینکه خود مسئولین دچار تشتت و چالش شوند، اینها به نفع نظام و کشور نیست.
او درباره بازگشت لاریجانی به قدرت و سفر او به سوریه و لبنان گفت: قبلا هم از این ماموریتها به ایشان داده شده بود و وظایف خود را انجام دادند. آقای لاریجانی وقتی رییس مجلس بودند قرارداد 25 ساله که ربطی به مجلس نداشت، به ایشان سپرده شد. آقای لاریجانی عضو مجمع تشخیص، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و مشاور عالی رهبری هستند و مواضع ایشان هیچگاه ضعیف نشد که با این مسائل دوباره تقویت شود. ایشان در صحنه سیاست حضور دارد و این نشان داد، مقاماتی که زحمت کشیدند، تجاربی کسب کردند و خلاف مصالح کشور اقدامی نداشتند، بدون علت نباید خانه نشین شوند. آقای لاریجانی هم از این قائده مستثنی نیست و به اندازه نیاز از وجود ایشان استفاده میشود.
او در پاسخ به این سوال که رئیس جمهور وفاق ملی را مطرح کرد اما برخی با این گفتمان همراهی نمیکنند، بیان کرد: رییس جمهور طبق قانون اساسی، عالیترین مقام اجرایی بعد از رهبری است همچنین دوم شخص مملکت و شاید در اجرا اول شخص است. او میتواند در دولت این سیاست را مطرح کند اما مابقی سیاست را باید مدیران و مسئولین کشوری پیاده کنند. 31 استاندار داریم، وزیر داریم اگر چندان اتفاقی نیفتاده برای این است، آنهایی که منصوب شدند به شعار و نظرات رئیس جمهور عمل نکردند. دستگاهها بین وزرا و معاونین تقسیم شده است؛ اگر کوتاهی دیده شده آنهایی که با او کار میکنند به وظایف خود عمل نمیکنند.