طرز تهیه غذای خوشمزه تبریزیها مخصوص طرفداران قاطی پلو
قیسی پلو یکی از غذاهای خاص و خوشمزه تبریزیهاست که اینجا طرز تهیه آن را یاد میگیرید.
کوفته تبریزی، خورش هویج و دلمه کلم برگ از معروف ترین غذاهای تبریزی هستن که توی همه جای طبخ میشن و طرفدارای خیلی زیادی دارن. قیسی پلو یکی دیگه از غذاهای خاص و خوشمزه تبریزی هاست که در ادامه طرز تهیه اون رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه قیسی پلوی تبریزی
برنج 3 پیمانه
گوشت 300 گرم
قیسی 100 گرم
برگه زردآلو 100 گرم
گردوی خرد شده نصف پیمانه
کره 50 گرم
پیاز متوسط یک عدد
دارچین یک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه قیسی پلوی تبریزی
مرحله اول
برنج رو از دو ساعت قبل چند بار بشویید و با کمی نمک و مقداری آب خیس کنید. قیسی رو هم بشویید و با کمی آب خیس کنید.
مرحله دوم
پیاز رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه نصف کره و کمی روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید تا طلایی رنگ بشه. تکه های گوشت رو اضافه کرده و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه.
مرحله سوم
کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و نصف دارچین رو اضفه کنید و یک دقیقه تفت بدید. یک لیوان آب اضافه کنید و 2 ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه.
مرحله چهارم
قیسی رو آبکش کرده، هسته اون رو جدا و خرد کنید. بقیه کره رو داخل یک تابه بریزید و گردوی خرد شده، قیسی خرد شده و برگه زردآلو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. کمی دارچین اضافه کرده و سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
داخل یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بذارید تا جوش بیاد. آب برنج رو خالی کرده و داخل آب جوش بریزید وقتی نیم پز شد اون رو آبکش کنید.
مرحله ششم
داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگه مورد نظرتون رو بذارید. یک لایه برنج، یک لایه گوشت پخته و یک لایه مخلوط قیسی و زردآلو بریزید. در آخر زعفرون دم کرده رو هم اضافه کرده و قیسی پلوی تبریزی رو به مدت 40 دقیقه دم کنید.
مرحله هفتم
وقتی قیسی پلو دم کشید، اون رو داخل یک دیس بکشید و همراه ترشی و یا سالاد سرو کنید. نوش جان.