پیتزای جدید با موز که حسابی پرطرفدار شده است
میوه گرانقیمت موز، از ابتدای قرن گذشته، آهسته وارد اروپا شد و آرام جای خودش را در دل اروپاییان باز کرد.
به گزارش منیبان، اما در این میان، سوئدیها از بقیه کشورهای قاره سبز، گوی سبقت را در عشق به موز ربودند و علاوه بر مصرف خام آن، تا توانستند در طبخ غذاهای گوناگون از این میوه باشکوه بهره بردند؛ اما عجیبترین و البته محبوبترین غذای موزی آنها، بهتازگی در شبکههای اجتماعی بحثبرانگیز شده است: غذایی به نام «پیتزا موز»!
البته کسی نمیداند کی و چرا این میوه زردرنگ، برای پخت و تزئین پیتزای سوئدی بهکار رفته است، اما مخالفان این طعم شیرین که عموما ایتالیاییهای عاشق پیتزا پپرونی و پیتزا هاوایی هستند، معتقدند طعم شیرین موز، لذت طعم دودی ژامبون و سوسیس را از بین میبرد.
برخی کاربران، البته معتقدند طعم غذاها، موضوعی شخصی است و این دسته میگویند وقتی پیتزا موز سوئدی را میخورند، آنقدر لذت میبرند که انگار در حال خوردن کیک پای موز هستند.