تکنیک‌هایی برای چیدن میز شام برای وقتی که مهمان دارید

اگر اصول چیدمان میز شام را نمی دانید و از جایگاه قاشق و چنگال ، تعداد آنها ، نحوه چیدمان بشقاب ها و اصول پایه چیدمان و پذیرایی اطلاعی ندارید حتما این مطلب را بخوانید.

تکنیک‌هایی برای چیدن میز شام برای وقتی که مهمان دارید
پیشنهاد ویژه
به گزارش منیبان، سفره آرایی فقط آراستن غذا و تزیین سالاد و ماست نیست بلکه چیدمان صحیح میز و رعایت اصول آن از موارد مهمی است که حتما باید رعایت شود. در مهمانی های رسمی نحوه سرو غذا و چیدن میز شام یا ناهار یا سفره متفاوت با مهمانی های خانوادگی و خودمانی است. در مهمانی های رسمی باید یک سری نکات را در چیدمان رعایت کنید البته در چیدمان میز مهمانی های خانوادگی نیز رعایت اصول و نکات پایه چیدمان میز و آراستگی آن خالی از لطف نیست.

دعوت از فامیل یا دوستان برای مناسبت های بزرگ و کوچک برای یک وعده غذایی، همیشه خاص و دوست داشتنی است اما شاید به یک چالش بزرگ هم تبدیل شود؛ زیرا باید غذاهایی اشتهابرانگیز و مطابق سلیقه همه افراد تدارک ببینید. یکی از راه ها چیدمان زیبا و دلنشین میز شام است. پس با این مطلب همراه باشید تا بهترین روش چیدمان میز شام را بررسی کنیم.

تزیین محوطه میز شام

قبل از هر کاری باید به تمیز کردن محوطه میز شام خود بپردازید. لذت بردن از یک وعده غذایی به احساس رضایت از محیط اطراف شما بستگی دارد. اگر از موهبت خوردن غذا در فضای باز برخوردار هستید پس مطمئن باشید که میز غذای شما در بهترین شرایط جوی قرار دارد و محوطه اطراف عاری از هرگونه زباله است. می توانید از چراغ های تزیینی، شمع و ... برای جلوه بخشیدن به چیدمان محل غذاخوری استفاده کنید.

چیدن میز شام

 

قبل از پهن کردن سفره اصلی، بهتر است میز خود را با یک سفره ضخیم پنبه ای بپوشانید. این کار باعث می شود ظروف روی میزتان حرکت نکنند و مانع از ایجاد سر و صدا در هنگام برداشتن یا قرار دادن ظروف می شود. در ضمن از یک رومیزی متناسب با ابعاد و شکل میز استفاده کنید و مطمئن شوید تمام گوشه ها و بخش های میز را پر می کند.

بشقاب

بشقاب های تخت را اول و بشقاب گرد را روی آن قرار دهید.

قاشق و چنگال

قاشق در سمت راست بشقاب و چنگال در سمت چپ آن است. در ضمن چاقو و قاشق کوچک بالای بشقاب ها نیز برای صرف دسر قرار می گیرد. در ضمن لیوان ها همیشه بالای چاقو قرار داده می شود.

دستمال سفره

دستمال سفره را می توانید با طرح ها و رنگ های مختلف انتخاب کنید و با هنر و سلیقه خود به آن ها فرم داده و روی بشقاب گرد قرار دهید. در انتخاب طرح و رنگ آن ها دقت کنید که با میز غذای شما هارمونی داشته باشد و مانع از شلوغ شدن بیش از حد میز شام شود.

چیدن میز شام

چاشنی ها

چاشنی ها باید در محلی واقع شود که همه به آن دسترسی داشته باشند؛ مثلا یک جا سسی را برای دو تا سه نفر در نظر بگیرید. همچنین توجه داشته باشید که همیشه یک بشقاب کوچک برای دور ریختن استخوان ها و ... غذاهای خاصی مثل غذاهای دریایی در نظر بگیرید.

نکته :هرگز هیچ یک از مواد غذایی را با بسته بندی سر سفره قرار ندهید این کار زیبایی میز شما را کاملا از بین می برد.


ت ت
کدخبر: 235671 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین