طرز تهیه تخم مرغ شیطانی خوشمزه

اگر به دنبال یک روش جذاب برای تهیه تخم مرغ هستید که با طعم و اندازه ی معمولی تخم مرغ بازی کند، این دستور به شما کمک می کند. این دستور را می توانید برای تهیه تخم مرغ فرزندان خود استفاده کنید.

طرز تهیه تخم مرغ شیطانی خوشمزه
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، این تخم مرغ های شیطانی خوشمزه به لطف ترشی های خیارشور خرد شده، آب ترشی و شوید تازه یک پیش غذای خوش طعم هستند. تنظیم مواد بر اساس طعم آسان است و برای رسیدن به قوام دلخواه می توانید کم و بیش سس مایونز اضافه کنید. و اگر قصد دارید برای مواد زرده تخم مرغ شیطانی خود از قیف استفاده کنید، مطمئن شوید که خیارشور و پیاز را خیلی ریز خرد کنید.

اگر مهمانی دارید، دستور غذا را دو برابر کنید، زیرا هیچ کس نمی تواند فقط یک عدد بخورد. این تخم مرغ های شیطانی برای یک گردهمایی تابستانی، روزهای عید، روز بازی یا برانچ عالی هستند.

این دستور غذا برای طرفداران ترشی شوید عالی است. من آن را با خیارشور خرد شده و همچنین ترشی شوید امتحان کردم. طعم آن بهتر است اما کمی آبدار است. من چند تخم مرغ را با پاپریکا دودی نیز امتحان کردم و واقعاً آن را دوست داشتم. یک لایه طعم اضافی. فلفل حلب نیز عالی خواهد بود.

مواد لازم برای تخم مرغ شیطانی :

 تخم مرغ بزرگ 6 عدد<

 سس مایونز 3 تا 4 قاشق غذاخوری 

 ترشی شوید خرد شده 2 قاشق غذاخوری

 پیاز خرد شده یا رنده شده (اختیاری) 1 قاشق چایخوری

 آب ترشی شوید 1 قاشق چایخوری 

 خردل زرد یا خردل دیژون 1 قاشق چایخوری 

 تازه ریز خرد شده (شوید خشک) 1 قاشق چایخوری (1/2 قاشق چایخوری)

 نمک کوشر به مقدار لازم 

فلفل سیاه به مقدار لازم

فلفل پاپریکا برای تزیین

طرز تهیه تخم مرغ شیطانی :

ابتدا مواد لازم را آماده کنید.

تخم مرغ ها را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید و با آب تا حدود یک اینچ بالاتر از تخم مرغ ها بپوشانید. روی حرارت زیاد بگذارید تا کاملا بجوشد. درب قابلمه را بگذارید و شعله را کمی کمتر کنید تا زمانی که تخم مرغ ها پختند از روی حرارت بردارید و زیر آب سرد بگیرید و آن ها را کنار بگذارید.

زمانی که تخم مرغ ها خنک شدند، پوست آن را جدا کنید. تخم مرغ ها را از طول نصف کنید و در بشقاب بگذارید. دقت کنید سفیده های تخم مرغ باید سالم باشند. زرده ها را در یک کاسه متوسط ​​بریزید.

با چنگال، زرده ها را له کنید، 3 قاشق غذاخوری سس مایونز، ترشی خیار شور ریز خرد شده، پیاز (در صورت استفاده) ریز خرد شده، آب ترشی، خردل و شوید خرد شده را به زرده ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بچشید و به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید. در صورت تمایل سس مایونز بیشتری اضافه کنید.

با استفاده از یک قاشق یا قیف، مخلوط زرده را در وسط سفیده تخم مرغ بریزید. قبل از سرو روی تخم مرغ ها به آرامی پاپریکا بپاشید. با می توانید با شوید خرد شده یا خیار شور آن ها را تزیین کنید.

نکاتی برای تهیه تخم مرغ شیطانی :

• برای پوست کندن راحت تر، از تخم مرغ هایی استفاده کنید که خیلی تازه نیستند.

• تخم مرغ هایی که به تاریخ انقضا نزدیک تر باشند، بهتر پوست گرفته می شوند.

• انتهای پوسته را بشکنید سپس تخم مرغ را به آرامی روی پیشخوان بغلتانید تا تمام شود. از انتهای پهن تخم مرغ که کمی هوا زیر پوسته آن وجود دارد شروع به پوست کندن کنید.

• چند تخم مرغ اضافی را بجوشانید تا اگر پوست آن به خوبی گرفته نشد و خراب شد از آن ها استفاده کنید.

• برای اینکه تخم مرغ ها در حین کار با آن ها تکان نخورند، یک برش نازک و کوچک از کف سفیده های تخم مرغ برش دهید. و در بشقاب قرار بدهید، در این صورت ثابت می مانند.

• اگر قصد دارید از قیف استفاده کنید، از سایز مناسبی برای سری قیف استفاده کنید.

• در صورت استفاده از قیف حتما خیارشورها و در صورت استفاده از پیاز حتما خیلی ریز خرد شوند.

انواع دستور غذایی برای تخم مرغ شیطانی :

• برای داشتن یک تخم مرغ سالم تر، می توانید مقداری از مایونز را با ماست تعویض کنید.

• با تنظیم مقدار سس مایونز و آب ترشی به راحتی می توانید قوام فیلینگ را تنظیم کنید.

• برای یک ارائه خوب، کمی شوید تازه را برای تزئین تخم مرغ های شیطانی آماده نگه دارید.

نحوه نگهداری از تخم مرغ شیطانی :

• می توانید تخم مرغ ها را از نصف روز زودتر بجوشانید. آن ها را در یخچال نگهداری کنید تا زمان پوست کندن، آماده باشند.

• می توانید این تخم مرغ های شیطانی را تا چهار ساعت زودتر درست کنید. آنها را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

• باقیمانده تخم مرغ های شیطانی را در ظرف دربسته در یخچال تا دو روز نگهداری کنید. اما بهتر است آنها را تازه مصرف کنید.


ت ت
کدخبر: 236216 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین