دستور پخت پلوکبابی که شمالی‌ها حسابی روی آن تعصب دارند

این کباب خوش عطر و طعم، شما را به سفره ای گرم و صمیمی در دل طبیعت مازندران دعوت می‌کند.

دستور پخت پلوکبابی که شمالی‌ها حسابی روی آن تعصب دارند
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، به دنبال یک غذای سنتی و پرطرفدار هستید؟ لوه کباب، یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی است که با گوشت گوسفندی، پیاز، کره و آلو بخارا تهیه می شود.

این کباب خوش عطر و طعم، شما را به سفره ای گرم و صمیمی در دل طبیعت مازندران دعوت می کند. در این مطلب، طرز تهیه این غذای لذیذ را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم و طرز تهیه لوه کباب

گوشت راسته گوسفندی: 500 گرم

پیاز متوسط: 5 عدد

فلفل قرمز کاپی: 1 عدد

آلو بخارا: 15 عدد

زعفران دم کرده: نصف فنجان

زرشک: 1 فنجان

کره: 50 گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

آب نارنج: در صورت دلخواه

مراحل تهیه

آماده سازی گوشت و پیاز: گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و با پیازهای خلالی در قابلمه بریزید.

پخت اولیه: قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پیازها آب انداخته و گوشت کمی بپزد.

اضافه کردن ادویه ها: زعفران دم کرده، فلفل قرمز و آلو بخارای خیس خورده را به گوشت اضافه کنید.

پخت نهایی: حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته و لعاب دار شود.

تزیین با زرشک: زرشک را با کره تفت داده و به گوشت اضافه کنید.

نکات مهم

آلو بخارا: برای طعم بهتر، آلو را قبل از استفاده خیس کنید.

زعفران: از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.

زرشک: زرشک را قبل از استفاده کاملا بشویید.

چرا لوه کباب خاص است؟

طعم اصیل: ترکیب گوشت گوسفندی، ادویه های خوش عطر و آلو بخارا، طعم بی نظیری به این غذا می بخشد.

روش پخت سنتی: پخت لوه کباب در دیگ، باعث حفظ رطوبت گوشت و طعم بهتر آن می شود.

سادگی تهیه: با وجود مراحل ساده، نتیجه کار بسیار لذیذ خواهد بود.

مناسبت های استفاده از لوه کباب

مهمانی های خانوادگی: لوه کباب یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانان است.

ناهار و شام های خاص: می توانید این غذا را در مناسبت های خاص مانند تولد یا جشن ها سرو کنید.

پیک نیک: لوه کباب را می توانید به صورت گرم یا سرد میل کنید.

با تهیه لوه کباب، طعم اصیل مازندران را به خانه خود بیاورید و از یک غذای خوشمزه و سالم لذت ببرید.


ت ت
کدخبر: 247157 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین