غیرمنتظره ترین خرید نیم فصل از زاویه ای دیگر
آرمان رمضانی به چه کار استقلال می آید؟
آرمان رمضانی به استقلال پیوست و این خبر انتقاد های فراوانی را از سوی جامعه هواداری استقلال به سمت باشگاه روانه کرد...
به گزارش منیبان، در حالی که هواداران استقلال منتظر خرید امین قاسمی نژاد بودند ناگهان کانال رسمی استقلال عکس آرمان رمضانی را با پیراهن استقلال منتشر کرد.
رمضانی درحالی استقلالی شد که در نیم فصل اول رقابت های لیگ بیستم پیراهن پرسپولیس را به تن کرد اما هیچ وقت نتوانست اعتماد یحیی گل محمدی را جلب کند. رمضانی در نیم فصل اول مجموعا 187 دقیقه برای پرسپولیس به میدان رفت و تنها در یک بازی از ابتدا در ترکیب پرسپولیس حضور داشت که در آن دیدار هم تنها 67 دقیقه بازی کرد و موقعیت های بسیاری را از دست داد.
آرمان رمضانی در این فصل هیچ گل و پاس گلی را به ثبت نرساند.
در بازی مقابل شهر خودرو که آرمان رمضانی از ابتدا در ترکیب پرسپولیس حضور داشت، موقعیت های زیادی را از دست داد و پس از این بازی، بازیکنان پرسپولیس از این بازیکن حمایت کردند.
طبق آمار متریکا آرمان رمضانی میانگین 39.6 لمس توپ به ازای هر بازی را به ثبت رسانده است و 74 درصد از پاس هایش هم صحیح بوده است. آرمان رمضانی قامت بلندی دارد و به نوعی به عنوان یک مهاجم کلاسیک شناخته می شود که به دلیل قدرت بالایش در سر زنی مناسب تیم هایی است که روی ارسال های بلند برنامه دارند. برای درک این قضیه کافی است به تعداد نبردهای هوایی موفق این مهاجم نگاهی بیاندازیم؛ آرمان 10.3 نبرد هوایی موفق در هر 90 دقیقه را به ثبت رسانده است. رمضانی همچنین در 56 درصد از نبردهایش هم موفق بوده است. این آمار برای دیاباته 3.4 در ازای هر 90 دقیقه است که البته تفاوت شیخ و آرمان در تعداد دقایق بازی است.
آیا خرید رمضانی کمکی به استقلال مجیدی می کند؟
فرهاد مجیدی استقلال را در دو بازی ابتدایی با سیستم 1-2-3-4 به میدان فرستاد و نتایج خوبی هم گرفت. اگر فرض کنیم استقلال فرهاد تا پایان فصل هم با این سیستم بازی کند که خیلی بعید است، استقلال فقط در پست تک مهاجم می تواند از آرمان رمضانی بازی بگیرد. جایی که مدعیانی همچون ارسلان مطهری و شیخ دیاباته دارد. (مهدی قائدی در این فصل به عنوان یک وینگر نمایش خوبی داشته است و با توجه به کمبود وینگر در استقلال این بازیکن به احتمال خیلی زیاد تا پایان فصل وینگر بازی می کند)
ارسلان مطهری با توجه به دوندگی بالا و سابقه ای که در استقلال داشته می تواند برای آبی ها در پست وینگر بازی کند. البته که ارسلان با قدرت تمام کنندگی بالایش در پست مهاجم می تواند برای استقلال مفیدتر باشد اما با توجه به ترافیک موجود به احتمال زیاد در اکثر دیدار ها وینگر بازی کند.
آرمان رمضانی در لیست ابتدای فصل فرهاد نیز حضور داشت اما پس از استعفای این سرمربی و حضور فکری در استقلال این انتقال کنسل شد. اگر نگاهی به کادرفنی استقلال بیاندازیم بعد از فرهاد به نام فراز کمالوند می رسیم. این مهاجم ها در دستگاه تاکتیکی فراز کمالوند و هم دوره هایش جایگاه ویژه ای دارند. فراز از مکتبی می آید که معتقد است این بازیکنان مناسب زمانی هستند که بازی گره می خورد و تیم باید فقط روی توپ های بلند به گل برسد. در شیوه ای که فراز کمالوند می پسندد، مهاجمی مثل آرمان رمضانی می تواند در دقایقی که بازی گره می خورد، در ایستگاهی ها و ارسال های بلند، به اصطلاح روی مدافعان حریف خراب شود و همبازیانش را در موقعیت گل قرار بدهد. تصور کنید، یک مهاجم قد بلند در محوطه جریمه حضور داشته باشد، دست کم دو مدافع حریف ناچارند با او برای دور کردن توپ بلند شوند و این یعنی در ریباند احتمالی، تیم مهاجم، یک بازیکن اضافه و شانس بیشتر برای تصاحب توپ دارد. همچنین بازیکنانی با این فیزیک، به خاطر گام های بلندشان می توانند با دویدن در عرض، تمرکز و تراکم خط دفاعی حریف را به هم بریزند.
استقلال شیخ دیاباته را به عنوان یک مهاجم بلند زن دراختیار دارد اما از آن جایی که دیاباته بر خلاف استایلش بسیار شکننده است، آرمان می تواند آلترناتیو خوبی برای شیخ باشد. حتی این احتمال هم وجود دارد اگر کار استقلال خیلی گره بخورد آبی ها از دو مهاجم بلند زن استفاده کنند. دست فرهاد و فراز با آرمان برای این تغییرات بازتر است.