خرمالو در شمار میوه‌هایی است که مصرف آن در روز‌های سرد سال باعث افزایش ایمنی بدن می‌شود.

به گزارش منیبان؛ این میوه خوشمزه سرشار از دو آنتی‌اکسیدان قوی شامل کاروتن، یا پیش ساز ویتامی A، و لیکوپن است که باعث خنثی شدن رادیکال‌های آزاد می‌شود و بدن را در برابر بیماری‌های مختلفی همچون بیماری‌های قلبی عروقی و برخی از سرطان‌ها ایمن می‌کند.

خرمالو با دارا بودن انواع ویتامین‌های A، C، E و B۶، فیبر ، منگنز، مس، منیزیم، پتاسیم و فسفر علاوه بر اینکه کم‌خونی را از بین می‌برد و چربی خون را کاهش می‌دهد، در فصل پاییز از سرماخوردگی و آنفلوانزا نیز پیشگیری می‌کند.

پیشنهاد ویژه

رنگ نارنجی خرمالو ناشی از آنتی‌اکسیدان بتاکاروتن است که علاوه بر تامین سلامت چشم‌ها و حافظت از شبکیه پوست بدن را نیز خوش آب و رنگ می‌کند.

کدخبر: 112404 تاریخ انتشار