هنگامی که انگور به کشمش تبدیل می‌شود، غلظت ترکیبات فنلی آن به طرز قابل توجهی بالا می‌رود که این امر نقش قابل توجهی در پیشگیری و درمان سرطان دارد.

به گزارش منیبان؛ کشمش به عنوان یکی از تنقلات، از دیرباز همیشه در جیب بچه‌ها و بزرگ تر‌ها بوده است. اما شاید از خواص آن چندان اطلاع نداشته باشیم. هنگامی که انگور به کشمش تبدیل می‌شود، غلظت ترکیبات فنلی آن به طرز قابل توجهی بالا می‌رود که این امر نقش قابل توجهی در پیشگیری و درمان سرطان دارد.

فواید کشمش

پیشنهاد ویژه

جلوگیری از سرطان

منبع فیبر

کاهش استرس

تقویت قوای جنسی

تقویت اعصاب

درمان یبوست

رفع گرفتگی عضلات

کشمش بر خلاف دیگر میوه‌های خشک که برای طعم بهتر ممکن است در روند خشک کردن به آن‌ها قند اضافه شود، بدون اضافه کردن هیچ‌گونه مواد شیرین‌کننده‌ای خشک می‌شود.

کشمش بدون ذره‌ای قند اضافی مزه‌ی بسیار شیرینی در دهان ایجاد می‌کند و مانند خرما به عنوان یک شیرین‌کننده‌ی طبیعی مصرف می‌شود.

جالب است بدانید که ۵۰ گرم کشمش حاوی:

۱۲۹ کالری

۳۴ گرم کربوهیدرات؛

۱٫۳ گرم پروتئین؛

۰٫۲ گرم چربی؛

۱٫۶ گرم فیبر؛

۲۵٫۴ گرم قند

۳۲۲ میلی‌گرم پتاسیم

۰٫۸ میلی‌گرم آهن؛

۰٫۰۸ ویتامین B۶،

۱۴ میلی‌گرم منیزیم

و ۱٫۵ میکروگرم ویتامین K دارد.

کدخبر: 113892 تاریخ انتشار