اگر برخی اوقات از تورم و ناراحتی در ناحیه شکم رنج می‌برید باید بدانید تنها نیستید. در این‌جا چند دمنوش گیاهی برای کاهش نفخ معرفی می‌شوند.

به گزارش منیبان؛ به طور سنتی افراد از داروهای طبیعی از جمله چای‌های گیاهی یا دمنوش‌ها برای تسکین نفخ استفاده می‌کنند. مطالعات اولیه نشان می‌دهد چندین چای گیاهی به تسکین این وضعیت ناخوشایند کمک می‌کند.

نعناع تند

پیشنهاد ویژه

در طب سنتی نعناع به طور گسترده‌ای برای کمک به تسکین مشکلات گوارشی شناخته شده است. این گیاه طعم خنک و با طراوتی دارد. علاوه بر این، کپسول روغن نعناع نیز درد شکمی، نفخ و سایر علائم گوارشی را کاهش می‌دهد. چای نعناع نیز بسیار مفید است.

فرنجمشک

گیاه فرنجمشک با رایحه و طعم لیمو همراه است و از خانواده نعناع محسوب می‌شود. فرنجمشک مشکلات گوارشی خفیف از جمله نفخ و گاز را بر اساس استفاده سنتی از بین می‌برد.

خاراگوش

خاراگوش به عنوان یک گیاه برگ‌دار و سبز رنگ طعم تلخی به چای می‌بخشد، اما می‌توان برای کاهش تلخی آن از آب لیموترش و عسل کمک گرفت.

زنجبیل

چای زنجبیل از ریشه‌های ضخیم گیاه Zingiber officinale تهیه می‌شود و از زمان‌های قدیم برای بیماری‌های مربوط به معده استفاده می‌شده است. مطالعات نشان می‌دهد مصرف یک تا یک و نیم گرم کپسول زنجبیل در دوزهای تقسیم شده حالت تهوع را تسکین می‌دهد. علاوه بر این، مکمل‌های زنجبیل تخلیه معده را تسریع کرده، ناراحتی‌های گوارشی را تسکین داده و گرفتگی روده، نفخ و گاز را کاهش می‌دهند.

دمنوش  رازیانه

از دانه‌های رازیانه برای تهیه چای با طعم مشابه شیرین بیان استفاده می‌شود. رازیانه به طور سنتی برای درمان اختلالات گوارشی از جمله درد شکم، نفخ، گاز و یبوست استفاده می‌شود.

گل‌ سپاسی

گل سپاسی یا جنتیانا از خانواده گل ‌سپاسیان دارای گل‌های زرد رنگ و ریشه‌های ضخیم است. چای گل سپاسی در ابتدا طعم شیرینی دارد، اما طعم تلخی در پی دارد. برخی افراد ترجیح می‌دهند آن را با چای بابونه و عسل ترکیب کنند.

به طور سنتی گل سپاسی در محصولات دارویی و چای‌های گیاهی استفاده شده‌است که برای کمک به نفخ، گاز و سایر مشکلات گوارشی استفاده می‌شود. علاوه بر این، عصاره گل سپاسی در مشکلات گوارشی استفاده می‌شود.

بابونه

دمنوش گیاهی بابونه برای کاهش نفخ کاربرد دارد. بابونه از اعضای خانواده گل مروارید دارای گل‌های سفید رنگ و کوچک مانند گل مروارید مینیاتوری است. در طب از بابونه برای درمان سوء هاضمه، گاز، اسهال، حالت تهوع، استفراغ و زخم استفاده می‌شود.

کدخبر: 122910 تاریخ انتشار