عادت‌های روزانه، کلید سیستم ایمنی سالم است.

به گزارش منیبان؛ نخستین گزینه برای تقویت سیستم ایمنی، خواب است که هر فرد باید هر شب ۷ تا ۸ ساعت خواب با کیفیت داشته باشد. افرادی که گاهی اوقات در خوابیدن مشکل دارند، یک چرت کوتاه (کمتر از۳۰ دقیقه) می‌تواند به جبران بخشی از کمبود خواب کمک کند.

ورزش

پیشنهاد ویژه

ورزش منظم هم به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، هر فرد باید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در روز حداقل ۵ روز در هفته ورزش کند، انجام هر ورزشی از جمله پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، وزنه‌برداری موجب می‌شود تا ورزش به یک عادت سالم تبدیل شود.

کاهش استرس

 استرس روی سیستم ایمنی و توانایی فرد در مبارزه با بیماری تاثیر می‌گذارد. هر فردی می‌تواند با انجام کاری که دوست دارد یا با رفتن به جایی که آرامش می‌گیرد، استرس را کنترل کند.

 غذای سالم

 رژیم غذایی سالم و متعادل، مواد مغذی لازم را به بدن می‌رساند تا به شکلی صحیح کار کند. برنامه غذایی باید شامل پروتئین در هر وعده غذایی باشد؛ مانند ماهی، مرغ، سویا یا لوبیا. انواع میوه‌ها و سبزیجات نیز باید استفاده شود. همچنین باید از مصرف فست فود‌ها پرهیز شود، زیرا می‌تواند موجب التهاب شود و سیستم ایمنی بدن را مختل کند.

 مواد غذایی طبیعی

 برای تقویت سیستم ایمنی بدن باید مواد غذایی طبیعی مصرف شود.

تزریق واکسن

 همه بزرگسالان باید واکسن آنفولانزای سالانه، واکسن سه‌گانه (کزاز، سیاه‌سرفه و دیفتری) را در دوران نوجوانی دریافت و هر ۱۰ سال یک بار واکسن تقویت‌کننده دوگانه (کزاز و دیفتری) را دریافت کنند. افراد بزرگسال بالای ۵۰ سال نیز به واکسن‌هایی نیاز دارند که از زونا، مننژیت و ذات‌الریه در امان باشند.

ارتباط با دیگران

قدرت ارتباط با دیگران در تقویت سیستم ایمنی هم نباید نادیده گرفته شود. معاشرت با افرادی که دوستشان دارید، می‌تواند استرس را کاهش دهد و به نوبه خود برای سیستم ایمنی بدن مفید است. ملاقات هفتگی با خانواده و دوستان می‌تواند در سلامت روحی و جسمی افراد معجزه کند.

کدخبر: 129187 تاریخ انتشار