- آرشیو اخبار 1
- بین الملل 2
نخست وزیر انگلیس رسماً تهدید کرد
آمار و ارقام رسمی نشان میدهند که سال گذشته میلادی ۴۵ هزار نفر تحت عنوان "پناهندگی" از طریق قایقهای کوچکی با گذر از کانال مانش وارد خاک انگلیس شدند و گزارشها حاکی از آن است که در سال جاری میلادی تعداد مهاجران غیرقانونی به این کشور تقریبا ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.
به نوشته روزنامه تایمز، آمار و ارقام رسمی نشان میدهند که سال گذشته میلادی ۴۵ هزار نفر تحت عنوان "پناهندگی" از طریق قایقهای کوچکی با گذر از کانال مانش وارد خاک انگلیس شدند و گزارشها حاکی از آن است که در سال جاری میلادی تعداد مهاجران غیرقانونی به این کشور تقریبا ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.
ریشی سوناک پس از ارائه قانونی جدید جهت جلوگیری از ورود غیرقانونی مهاجران به انگلیس در گفتوگو با "تاکتیوی" عنوان داشت: این قانون جدید به هر شخصی که به طور غیرقانونی وارد خاک انگلیس شود، درخواست پناهندگی صادر نمیکند. این پیشنهاد طی هفتههای آتی رونمایی میشود. براساس این قانون، افرادی که غیرقانونی وارد خاک انگلیس شوند، ظرف چند روز تا چند هفته به کشور مبدا خود و یا روآندا بازگردانده میشوند. ما این روند را علی رغم سال گذشته که طی ماهها و سالها انجام میدادیم، این بار طی چند روز و هفته انجام خواهیم داد.
وی تصریح کرد: اگر "دادگاه حقوق بشر اروپایی" تلاش کند تا در این قانون جدید انگلیس مداخله کند، در این صورت انگلیس آماده است تا از "کنوانسیون اروپایی حقوق بشر" خارج شود.
با این حال برخی از سازمانهای مردم نهاد استدلال کردهاند که نحوه برخورد با پناهجویان تحت این قانون جدید، نقض حقوق بشر را به دنبال خواهد داشت، و در عین حال برخی دیگر معتقدند که بازگرداندن تمامی مهاجران غیرقانونی "به شدت غیرمنطقی" است.
"دادگاه حقوق بشر اروپایی" یک دادگاه بینالمللی است که به نقض احتمالی حقوق مندرج در "کنوانسیون اروپایی حقوق بشر" رسیدگی و قضاوت میکند. انگلیس این کنوانسیون را در سال ۱۹۹۸ تحت عنوان "قانون حقوق بشر" به تصویب رساند./ ایسنا