عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه منابع پایدار شهرداری اهمیت زیادی در توسعه و عمران قم دارد اظهارکرد: دستیابی به منابع پایدار برای شهرداری نیز راهکار دارد و باید بودجه قم ۱۰ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان باشد.

به گزارش منیبان، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار نوروزی اعضای شورای اسلامی شهر قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه برگزار شد، با تبریک سال جدید و حلول ماه رمضان و تقدیر از شورا و شهرداری به دلیل خدمات به شهروندان و زائران کریمه اهل بیت اظهارکرد: حرکت شورا و شهرداری، حرکت قابل قبولی در این سال‌ها بوده و در این دوره نیز جای تقدیر دارد.

عضو شورای‌عالی حوزه‌های علمیه افزود: خدمت به قم خدمت به پایگاه جهاد و اجتهاد و کانون اصلی گفتمان معارف الهی و اهل بیت (ع) و انقلاب است و باید نسبت به توسعه و عمران آن توجه ویژه‌ای صورت پذیرد.

پیشنهاد ویژه

وی با اشاره به برخی از نکات در ارتباط با قم بیان کرد: داشتن سند راهبردی جامع به ویژه سندی جدید ضرورت دارد، چرا که شرایط متفاوت شده و قم اقتضائات متفاوتی دارد و باید سند جدیدی ایجاد کرد.

آیت‌الله اعرافی در مورد توجه به بافت و اطراف حرم افزود: پیشنهاد شد استاندار و شورا و شهردار در این باره جلساتی بگذارند، برخی از تحولات در بافت حرم در ارتباط با حرم و حوزه جای تأمل دارد و در مورد دسترسی به حرم و حوزه نیز گلایه‌هایی وجود دارد، البته ما نیز تأکید داریم باید درس‌های حوزه در سطح شهر پخش شود؛ اما باید برای حرم و حوزه با نشاط و سرزنده نیز برنامه‌ریزی کرد و رونق حوزه در اطراف حرم بسیار مهم است و گره‌ها را باید گشود و زمینه این رونق را فراهم آورد.

آیت‌الله اعرافی اظهارکرد: ۴۰۰ سال قبل شیخ بهایی در اصفهان یک طرحی ارائه کرده که هنوز هم دلپذیر و چشم نواز است، در این مورد شورای شهر قم اگر افق دید خود را بالا ببرد و پروژه‌های مطالعاتی داشته باشد و تصمیمات خوبی بگیرد، تحولات مهمی صورت می‌گیرد.

وی عنوان کرد: در دوره‌ای شاهد سرزندگی در قم بودیم و باید دوباره چنین رویکردی ایجاد شود و نشاط و سازندگی باید تقویت شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه منابع پایدار شهرداری اهمیت زیادی در توسعه و عمران قم دارد اظهارکرد: دستیابی به منابع پایدار برای شهرداری نیز راهکار دارد و باید بودجه قم ۱۰ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان باشد.

وی تصریح کرد: باید راههای درآمدزایی را احصا کرد، با تلاش شهردار و نمایندگان مجلس در برهه‌ای ۱۰۰۰ میلیارد تومان به قم آمد که اثربخش بود، باید روی منابع پایدار کار شود و فقط نگاه به دوره فعالیت خود نداشته باشید و کار ماندگاری برای قم رقم بزنید. مسائل فرهنگی قم و صیانت از جایگاه رفیع قم در شعائر دینی و نمادهای دینی و ارزش‌های الهی به‌ویژه حجاب و عفاف راباید همه ما مهم بشماریم و برای آن همگرایی و هم افزایی و برنامه‌ریزی داشته باشیم و همه دستگاه‌ها مسئولیت دارند.

منبع: مهر

کدخبر: 148068 تاریخ انتشار