تحولات مداوم و مکرر مدیران استقلال طی ۹ ماه گذشته ضربات سختی به این باشگاه وارد کرد و باعث ناراحتی هواداران شد.

به گزارش منیبان؛ ​از روز ۲۵ مهر ماه سال گذشته که ناگهان خبر آمد مصطفی آجرلو از سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال کنار گذاشته شده است این باشگاه وارد یک پروسه تحول عجیب در عرصه مدیریت خود شد و ماجرا همچنان ادامه دارد. ماجرایی که طرفداران استقلال را به شدت ناراحت و مضطرب کرده است چون حتی اگر این مدیران توانایی لازم را هم داشته باشند عملاً فرصت کافی برای ارائه راهکارهای مد نظر خود و اجرایی کردن آنها ندارند.

رفت و آمد پاییزی

پیشنهاد ویژه

در آخرین ساعات روز ۲۴ مهرماه سال گذشته خبر آمد که مصطفی آجرلو برکنار شده است! خبری که چند ساعت بعد و در روز ۲۵ مهر به واقعیت تبدیل شد. آجرلو رفت تا علی فتح الله زاده، مدیرعامل نام آشنا و موفق استقلال در ادوار گذشته دوباره بازگردد. مدیری که در دومین روز از مدیریت خود مدعی شد برخلاف وعده‌ای که به او داده‌اند حساب باشگاه خالی است و ۳۰۰ میلیارد تومانی که می‌گفتند برای پرداخت بدهی‌ها وجود دارد عملاً موجود نیست! فتح الله زاده با وجود این مسئله و به صدا درآمدن زنگ خطر حذف استقلال از آسیا به واسطه نپرداختن مطالبات استراماچونی حاضر به کناره‌گیری نشد تا استقلال برای دومین فصل متوالی از آسیا حذف شود و این مدیر که پس از وقوع این ماجرا و البته مناظره تلویزیونی عجیب در اوایل امسال، موقعیت و محبوبیت خود را به طرز قابل ملاحظه‌ای از دست داده بود سرانجام مجبور به کناره‌گیری شود.

مردی با وعده‌های رنگارنگ

فتح الله زاده رفت و بهار امسال حجت کریمی سرپرست مدیرعاملی استقلال شد. مردی که در دوران آجرلو و همین فتح الله زاده عضو هیئت مدیره بود و از او به عنوان یکی از ارکان اقتصادی باشگاه یاد می‌شد. کریمی آمد و در همان ابتدای کار وعده‌های رنگارنگی هم داد اما پس از گذشت مدتی به واسطه محقق نشدن این وعده‌ها کم کم صدای بازیکنان و کادر فنی بلند شد کار به جایی رسید که سرمربی پرتغالی استقلال صراحتاً حرف از شکایت زد و به نتیجه نرسیدن پروژه استقلالی کردن علیرضابیرانوند و پیروزی پرسپولیس در این ماجرا، آخرین رشته‌های مدیریت کریمی را پاره کرد تا او هم پنجشنبه هفته گذشته از استقلال برود.

مدیر نام آشنا

پس از کناره‌گیری حجت کریمی و اعتراضات شدید هواداران استقلال، اعضای هیئت مدیره این باشگاه و وزارت ورزش خیلی سریع تصمیم به انتخاب فرد جدید گرفتند و علی خطیر را صاحب صندلی مدیرعاملی استقلال کردند. مردی که در پروژه استقلالی شدن استراماچونی نقش مهمی داشت و تا قبل از مدیرعاملی در استقلال، یکی از مشاوران ارشد مهدی تاج هم محسوب می‌شد.

عمر ۸۸ روزه

اگر از بیست و پنجم مهرماه پارسال تا هفدهم تیرماه امسال را به عنوان تاریخ تحولات اخیر مدیریتی در استقلال مدنظر قرار بدهیم، به آمار تلخی می‌رسیم ضرب و تقسیم این روزها بر تعداد رفت و آمد مدیران استقلال نشان می‌دهد طی ۹ ماه گذشته هر کس مدیرعامل استقلال شده فارغ از توانایی‌ها و نقاط ضعفش فقط ۸۸ روز برای مدیریت فرصت داشته است و این زمان حتی برای موفقیت در پروژه‌های کوچک هم  کم است چه برسد به مدیر شدن در یک باشگاه بزرگ. حالا باید ببینیم علی خطیر این طلسم را می‌شکند و در استقلال برای مدتی طولانی ماندگار خواهد شد یا اینکه او هم به سرنوشت بقیه مدیران طی ۹ ماه اخیر دچار شده و حتی شاید برف تهران را نیز در قالب مدیرعامل باشگاه استقلال نبیند.

کدخبر: 165016 تاریخ انتشار