- آرشیو اخبار 1
- سیاسی 2
سید حسن خمینی: آنچه خطرناک است ظلم نیست، بلکه پذیرش درونی ظلم است
سید حسن خمینی گفت: آنچه خطرناک است ظلم نیست، بلکه پذیرش درونی ظلم است.
به گزارش منیبان، حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی گفت: یاران امام در حوزه وکالت زیاد هستند اما صفاتی در نوع آنها، به خصوص کسانی که در روزهای سخت مبارزه به امام ملحق شدند، وجود دارد. اولین و مهم ترین صفت، از خودگذشتگی است؛ چه از خودگذشتگی در مقابل مطامع دنیوی و چه در حوزه عناوین و اعتبارات.
وی ادامه داد: آنها هدفی بزرگ تر را می دیدند و از خودگذشتگی داشتند؛ این رمز پیروزی انقلاب است. اگر روزی خواستید در جایی بنویسد که چرا انقلاب پیروز شدید، بنویسید که رهبرشان کسانی را همراه خود داشت که در دایره منیت گرفتار نشدند.
یادگار امام افزود: صفت دیگر آنها شجاعت بود؛ آنها نترسیدند. با بزرگی از کسانی چون آیت الله خاتم یزدی، دعایی و... یاد کنیم. این شجاعت ها ویژگی برای یاران قبل فتح است. یکی دیگر از ویژگی ها ایمان شاگردان امام به علمیت ایشان است. این ویژگی امام بود که شاگردان امام را از حیث علمی به ایشان مومن کرده بود.
یادگار امام در همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی در مورد ویژگی های یاران امام در حوزه وکالت گفت: صفت دیگر، باور آنها به تقوای امام بود. ویژگی دیکر آنها تن ندادن به ظلم بود.
وی گفت: آنچه خطرناک است ظلم نیست، بلکه پذیرش درونی ظلم است. تاریخ ما غرق کسانی است که توجیه گر بدترین شرارت ها بودند. آنهایی که برای مغول افسانه سرایی کردند، حرفهایی زدند که به عقل خود مغول ها نمی رسید!
یادگار امام در ادامه همایش نکوداشت وکلای شرعی امام خمینی گفت: روزی که حکومت عثمانی فروپاشید، تعدادی محدودی صهیونیست توانستند این سرزمین را بگیرند. چرا؟ چون مسلمانان ذلیل بودند. کسانی که استبداد عثمانی را بپذیرند، استعمار را هم می توانند بپذیرند.
سید حسن خمینی گفت: اینکه امروز فلسطین زیر بار ظلم نمی رود و انشاالله پیروز می شود، نفی انظلام است. آنچه که در یک ملت باید زنده شود عزت است. اگر عزت اگر در مقابل حاکمان داخلی مُرد، در مقابل ظلم خارجی هم می میرد. امام در مقابل امت اسلامی عزت را ایجاد کرد؛ اینکه «ما می توانیم» و «باید بشود» را زنده کرد.
منبع: جماران