- آرشیو اخبار 1
- سیاسی 2
نماینده بستانآباد در مجلس:
مردم باید هزینه دلدادگی سیاسی مجلس و دولت را بپردازند
نوری قزلجه با اشاره به کیفیت اینترنت اظهار کرد: الان که اوضاع سرعت اینترنت خیلی خراب است و به غیر از موبایل آقای وزیر که همیشه نشان میدهد سرعت خوب است، بقیه مردم همه از دست سرعت و هزینهها کلافه هستند که این نشان میدهد آن حدسی که ما میزدیم که عدهای دنبال انتخابات حداقلی هستند، متاسفانه درست است.
به گزارش منیبان، افزایش 30 درصدی تعرفههای اینترنت یکی از آن دست اخباری بود که باعث گلایهمندی اکثریت مردم شد هرچند گفته میشود این گرانی از 30 درصد شروع و در برخی بستهها به افزایش 100 درصدی هم میرسد.
در همین خصوص، غلامرضا نوری قزلجه، نماینده بستانآباد در مجلس، به «منیبان» گفت: تصور بنده این است کسانی که بدنبال این گونه برنامهها، از جمله همین گران کردن اینترنت در این موقعیت و فضا هستند به هیچ وجه به نظر نمیآید دنبال انتخابات مشارکتی باشند به این دلیل که، علاوه بر اینکه هزینهای به مردم تحمیل میشود شورای عالی فضای مجازی و دولت یک هزینه فیلترشکن را با این برنامهها و اقداماتشان بر مردم تحمیل کردهاند و فیلترینگ گسترده شبکههای پرکاربرد اجتماعی و در کل فیلترشکنها، هزینهای تقریبا اندازه اینترنت تحمیل کرده است.
نماینده مردم بستان آباد افزود: حال که مجدد میخواهند در این حوزه وارد شوند و افزایش قیمت دهند هر چند در ظاهر میگویند 30 درصد افزایش قیمت اما آنچه عملا اتفاق میافتد بیشتر از اینها است.
نوری قزلجه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این کارها نتیجهای جز ناراحت کردن مردم دارد؟ گفت: این مسائل نشان میدهد برداشتی که شما دارید درست است در عوض اینکه ما انتظار داشتیم دولت فیلترینگ را بردارد اما هزینه اینترنت را افزایش داد؛ این در حالی است که اگر فیلترینگ را برمیداشتند شاید برخی از هزینهها خود به خود جبران میشد چراکه کوچک شدن بازارها به دلیل فیلترینگ به وجود آمده است که در این صورت اپراتورها هم متضرر میشوند.
او تصریح کرد: به هر جهت اگر فیلترینگ را برمیداشتند این مسئله خود به خود درست میشد به عبارتی وقتی هزینه فیلترشکن از سبد هزینهها خارج میشد استفاده از اینترنت نیز افزایش پیدا میکرد و این بازار بزرگتر می شد و اپراتورها هم به سود خود میرسیدند.
این نماینده مردم در خانه ملت در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با توجه به نزدیک بودن انتخابات، قرار بود بخشی از تبلیغات در فضای مجازی انجام شود که با این اقدام احتمال ضعیف شدن تبلیغات و نارضایتی مردم از افزایش قیمتها، احتمالا حضور مردم کاهش یابد، گفت: در قانون آورده شده و ظاهرا خود دولت هم برنامه دارد و خواستار این است بخشی از تبلیغات انتخاباتی در فضای مجازی صورت بگیرد و ستادهای مجازی انتخاباتی برای نامزدها تعیین کردهایم، حال وقتی چنین فضایی در قانون تعریف میکنیم و از سوی دیگر هزینههای اینترنت را بالا میبریم، اینها با هم همخوانی ندارد.
نوری قزلجه با اشاره به کیفیت اینترنت اظهار کرد: الان که اوضاع سرعت اینترنت خیلی خراب است و به غیر از موبایل آقای وزیر که همیشه نشان میدهد سرعت خوب است، بقیه مردم همه از دست سرعت و هزینهها کلافه هستند که این نشان میدهد آن حدسی که ما میزدیم که عدهای دنبال انتخابات حداقلی هستند، متاسفانه درست است.
رییس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس، در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برخی نمایندهها اذعان دارند که اجازه افزایش نرخ اینترنت را نمیدهند، گفت: بنده خیلی امیدی به این حرفها ندارم، چراکه به نظر بنده مجلس واقعا از نظر نظارتی در مقابل این دولت قافیه را باخته و با همان امضا 230 نفری که به رئیسی برای ریاست جمهوری رای دادند، همان موقع فاتحه نظارت خوانده شد. فعلا هم مردم باید فشارها و ناملایمات ناشی از این دلبستگی و دلدادگی سیاسی مجلس و دولت را بپردازند.
نوری قزلجه با اشاره به شعارها و وعدههای رئیسی در زمان انتخابات به خصوص درباره اینترنت گفت: ای کاش به ایشان رای میدادیم و الان اینترنت ارزان میشد شما موردی را پیدا کردهاید که ایشان بر وفق وعدههایشان عمل کرده باشند؟ متاسفانه این دولت نتوانسته به وعدههایش عمل کند که این هم روی همه آنها.