یکی از خطرناک ترین روش های‌ پخت نان در دنیا کـه امکان پرت شدن نانوا در تنور زیاد اسـت را در این جا مشاهده خواهید کرد.

به گزارش منیبان به نقل از تالاب،مردم در طول قرن‌های‌ متمادی، در مناطقی از آسیا و قفقاز بـه شکل اساسی از تنور‌های‌ بزرگ ساخته شده از گِل برای پخت غذا از انواع نان‌ها گرفته تا گوشت استفاده می کنند.

در ارمنستان بـه نسخه محلی این تنور‌های‌ گِلی بزرگ «تونیر» Tonir گفته می شود کـه برای ساکنان آنجا، چیزی فراتر از یک ابزار برای پخت و پز بـه شمار میرود.

پیشنهاد ویژه

 عده ای از مردم این منطقه در دوران باستان خورشید را می‌پرستیدند، آنان تونیر‌ها «این تنور‌های‌ بزرگ را»شبیه قرص خورشید کـه در حال غروب پشت ابر‌ها پنهان میشد طراحی کردند. این تنور با گذشت زمان از یک ابزار محض برای پخت بـه نمادی برای تقرّب بـه الهه «خورشید» تبدیل شد.

کدخبر: 223657 تاریخ انتشار