طبق اعلام شهرداری شهر روستوک در شمال شرقی آلمان، در جریان کاوش‌های باستان‌شنای اخیر در این شهر، یک لوح فلزی 500 ساله از زیر خاک بیرون آمده که بر روی آن یک «نفرین شیطانی» حک شده است.

به گزارش منیبان به نقل از فرادید، طبق اعلام شهرداری شهر روستوک در شمال شرقی آلمان، در جریان کاوش‌های باستان‌شنای اخیر در این شهر، یک لوح فلزی 500 ساله از زیر خاک بیرون آمده که بر روی آن یک «نفرین شیطانی» حک شده است.

 این کشف در جریان عملیات ساخت و ساز برای گسترش تالار شهر روستوک انجام شد؛ این ورقۀ سربی که مانند یک طومار پیچیده شده بود و ماهیت آن در ابتدا چندان قابل تشخیص نبود، در اصل در محل توالت یک عمارت قرون وسطایی پیدا شد.

پیشنهاد ویژه

سوابق تاریخی نشان می‌دهد که در قرن چهاردهم یک خانۀ اشرافی با دو سقف شیروانی مجزا در این مکان وجود داشته است؛ خانه‌ای که آن را «زیباترین در نوع خود» در سراسر شمال آلمان توصیف می‌کردند.

بعد از گشودن و صاف کردن ورقۀ سربی، باستان‌شناسان توانستند کلمات «ساتاناس تالک بلزبوک هینریک بِریث» را که بر روی آن حک شده بودند بخوانند. این در واقع نفرینی شیطانی علیه زنی به نام تالک (Taleke) و مردی به نام هینریک (Hinrik) بوده است.

این متن با خط موسوم به Blackletter نوشته شده است، که همچنین به عنوان «حروف کوچک گوتیک» نیز شناخته می‌شود؛ خطی که از قرن دوازدهم تا قرن هفدهم در سراسر اروپای غربی استفاده می‌شد.

لوح‌های نفرین در دوران باستان در تمدن‌های یونانی-رومی رایج بود و از نفرین‌هایی که بر روی صفحات نازک سرب نوشته می‌شد، برای درخواست از خدایان یا ارواح استفاده می‌شد تا عملی را علیه یک شخص یا شیء انجام دهند.

پیشنهاد ویژه

کنکور تجربی,کنکور ریاضی,سوالات کنکوراز هزینه سرسام آور کلاس خصوصی خسته نشدی؟بیتوتهشناخت علائم پنهان و تشخیص اختلالات کودکان+درمان و مشاورهاجاره خودرو,سفر به دبی,اجاره ماشین دبینمیشه خرید،اجاره که میشه کرد!تجربه رانندگی خودرو لوکس*دبی

توالت قرون وسطایی،اخبار گوناگون،خبرهای گوناگون

به گفته محققان، این کشف در روستوک بسیار نادر است، به ویژه اینکه در این نفرین به نام بلزبوک (Beelzebuk)، اشاره شده که نام دیگری برای شیطان است. ذکر کلمۀ «بریث» در این نفرین نیز به اهریمنی به نام «بعل بریث» اشاره دارد که در سنت خاخامی آن را با بلزبوب یا «ارباب مگس‌ها» یکی می‌دانستند. بعل نام یکی از خدایان کنعانی بود که در سنت ادیان ابراهیمی به عنوان یک شیطان یا اریمن شناخته می‌شود.

حدس و گمان‌ها دربارۀ انگیزۀ این نفرین فراوان هستند؛ مسائلی مانند روابط خصمانه، عشق‌های نافرجام، حسادت یا مواردی مثل اینها ممکن است عامل نوشتن این نفرین بوده باشند.

حفاری‌ها در این محل همچنین بقایای زیرزمین‌ها و دیوارهای مربوط به قرن 16 و 17 و همچنین آثاری از یک آبراه سابق را نشان داد.

کدخبر: 228400 تاریخ انتشار