مدیر سابق بخش نرم افزار پنتاگون اعلام کرد در اعتراض به سرعت کند تحول فن آوری در ارتش آمریکا، از سمتش استعفا کرد، چون نمی‌تواند نظاره گر پیشی گرفتن چین از آمریکا باشد.

به گزارش منیبان؛ به نقل از پایگاه اینترنتی فایننشال تایمز؛ نیکلاس چیلان در اولین مصاحبه خود پس از ترک سمتش گفت پاسخ ندادن آمریکا به تهدید‌های سایبری و تهدید‌های دیگر چین، آینده فرزندانش را در معرض خطر قرار می‌دهد.

او گفت:"ما ۱۵ تا ۲۰ سال دیگر هیچ شانسی برای مقابله با چین نداریم. در حال حاضر، این یک معامله انجام شده است؛ به نظر من کار تمام شده است. "

پیشنهاد ویژه

وی در ادامه تاکید کرد "دلیل خوبی وجود دارد که عصبانی باشیم. "

چیلان ۳۷ ساله که سه سال در تلاش‌های گسترده پنتاگون برای افزایش امنیت سایبری و به عنوان افسر ارشد نرم افزاری نیروی هوایی آمریکا خدمت کرد، گفت چین به علت پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی و قابلیت‌های سایبری به سمت تسلط جهانی حرکت می‌کند.

وی استدلال کرد که این فناوری‌های نوظهور برای آینده آمریکا از سخت افزار‌هایی مانند هواپیما‌های جنگنده نسل پنجم مانند اف-۳۵ بسیار مهمتر بود.

وی گفت:"ما در ۱۵ تا ۲۰ سال آینده هیچ شانسی برای رقابت با چین نداریم. تقریبا این مسئله اثبات شده است. "

او با استدلال به اینکه چین تصمیم دارد بر آینده دنیا تسلط پیدا کند و همه چیز را از روایت‌های رسانه‌ای تا ژئوپولتیک کنترل کند، گفت دفاع سایبری آمریکا در برخی از ادارات دولتی در "سطح مهد کودک" بوده است.

او همچنین تعلل گوگل در همکاری با وزارت دفاع آمریکا در زمینه هوش مصنوعی و بحث‌های گسترده بر سر اخلاق هوش مصنوعی را عامل کند شدن سرعت آمریکا دانست. او گفت برعکس، شرکت‌های چینی به همکاری با پکن موظف هستند و بدون توجه به اخلاق در هوش مصنوعی"سرمایه گذاری گسترده" انجام می‌دهند.

چایلان گفت قصد دارد طی هفته‌های آینده درباره تهدید سایبری چین علیه برتری آمریکا، از جمله در جلسات استماع طبقه بندی شده، در کنگره شهادت دهد.

او تأیید کرد که آمریکا هنوز در زمینه دفاعی سه برابر چین هزینه می‌کند، اما افزود این هزینه اضافی اهمیتی ندارد، زیرا هزینه‌های خرید آمریکا بسیار زیاد بود و در بخش‌های اشتباه خرج می‌شد، در حالی که بروکراسی و مقررات بیش از حد مانع از تغییرات مورد نیاز در پنتاگون می‌شود.

اظهارات چیلان پس از آن صورت گرفت که کمیسیون امنیت ملی آمریکا در اوایل سال جاری هشدار داد چین می‌تواند در دهه آینده از آمریکا به عنوان ابرقدرت هوش مصنوعی پیشی بگیرد.

مقامات ارشد دفاعی اذعان کرده اند که برای جذب، آموزش و حفظ استعداد‌های سایبری جوان "باید بهتر عمل کنند"، اما از آنچه که معتقدند رویکرد مسئولانه آن‌ها در پذیرش هوش مصنوعی است، دفاع کرده اند.

مایکل گرون ژنرال تفنگداران دریایی و مدیر مرکز مشترک هوش مصنوعی وزارت دفاع، هفته گذشته در کنفرانسی گفت می‌خواهد هوش مصنوعی را به طور فزاینده در ارتش ارتقا دهد و تاکید کرد تصویب آن مستلزم تغییر فرهنگ در ارتش است.

این اظهارات او پس از آن مطرح می‌شود که لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در ماه ژوئیه گفت "به طور فوری" به توسعه مسئولانه هوش مصنوعی به عنوان یک اولویت نیاز است. او افزود ۱.۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری جدید هوش مصنوعی پنتاگون را در پنج سال آینده تسریع خواهد کرد و تلاش‌های گسترده‌ای در زمینه هوش مصنوعی در دست اقدام است.

اما او متعهد شد که وزارتش "از نظر ایمنی، امنیت یا اخلاق" کوتاه نخواهد آمد.

چیلان استعفایش را در نامه‌ای در ابتدای ماه سپتامبر اعلام کرد و گفت مقامات نظامی بار‌ها و بار‌ها مسئول ابتکارات سایبری شدند که تجربه آن را نداشتند و از پنتاگون برای این عقب ماندگی و نبود بودجه انتقاد کردند.

او در این نامه گفت: "ما بدون آموزش گسترده پرواز، خلبان را در کابین نمی‌گذاریم. چرا انتظار داریم کسی که تجربه فناوری اطلاعات ندارد به موفقیت نزدیک شود؟ در حالی که ما وقت خود را در بروکراسی تلف می‌کردیم، دشمنان ما جلوتر رفتند. "

کدخبر: 43332 تاریخ انتشار