مضرترین آجیل را می توان بادام زمینی نامید، اگرچه بادام زمینی متعلق به خانواده حبوبات است.

به گزارش منیبان ، اسوتلانا پانچنکو، متخصص تغذیه در روسیه، بادام زمینی را به دلیل عوامل متعددی مضرترین آجیل نامید.
این متخصص تغذیه در مقاله ای می نویسد: "مضرترین آجیل را می توان بادام زمینی نامید. به طور کلی اشتباه است که بادام زمینی را از خانواده آجیل بدانیم، بادام زمینی از خانواده حبوبات است و در زمین رشد می کند. بادام زمینی موجب ایجاد آلرژی های قوی در بدن برخی افراد می شود. از آنجایی که در زمین رشد می کند، اغلب در معرض اثرات کپک ها قرار می گیرد که می تواند بر سلامت انسان تأثیر منفی بگذارد.
وی در ادامه تصریح کرد: " بادام زمینی همچنین حاوی اسید فیتیک است که در جذب تعدادی از عناصر کمیاب از مواد غذایی به عنوان مثال آهن اختلال ایجاد می کند. بنابراین بهتر است آجیل خام من جمله بادام زمینی را چند ساعت قبل از مصرف خیس کنید و سپس خشک کرده و مصرف کنید تا ضررهای آن کمتر شود".
از سوی دیگر، بادام زمینی یک گیاه حبوباتی است که در قرن 18 از آمریکای جنوبی به اروپا آمد. بادام زمینی سرشار از اسیدهای چرب، پروتئین، فیبر، پلی فنول ها و سایر ترکیبات فعال بیولوژیکی هستند که برای سلامتی بدن مفید هستند.

 

کدخبر: 51470 تاریخ انتشار