شیر زردچوبه به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی ارائه می‌کند، مورد توجه قرار گرفته و اغلب به عنوان گزینه‌ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی استفاده می‌شود.

به گزارش منیبان؛ شیر زردچوبه که به نام «شیر طلایی» نیز شناخته می‌شود یک نوشیدنی هندی است که طی سالیان اخیر در فرهنگ‌های غربی نیز از محبوبیت زیادی برخوردار شده است. شیر زردچوبه یک نوشیدنی با رنگ زرد روشن است و به طور سنتی با گرم کردن شیر همراه با زردچوبه و ادویه‌های دیگر مانند دارچین و زنجبیل تهیه می‌شود.

خواص بی‌نظیر شیر زردچوبه

پیشنهاد ویژه

با ورود به فصل زمستان بیماری‌هایی مثل آلرژی، سرماخوردگی و آنفلوانزا شایع می‌شود و با توجه به وجود پاندمی کرونا اولین راهکار برای مراقبت ما از سلامتی باید پیشگیری باشد. این نوشیدنی علاوه بر درمان سرماخوردگی دارای خواص بی‌شمار دیگری نیز هست. با برخی از خواص شیر زردچوبه برای سلامتی در زیر آشنا شوید:

سرماخوردگی

    این نوشیدنی به عفونت‌های باکتریایی و ویروسی حمله می‌کند و به همین دلیل برای درمان بسیاری از بیماری‌های مربوط به سیستم تنفسی عالی است.

    شیر روند سرطان به‌خصوص سرطان سینه، پوست، ریه، پروستات و روده بزرگ را به دلیل خواص ضدالتهابی که دارد، کند می‌کند و حتی می‌تواند از آن پیشگیری کند.

    خواص ضدالتهابی شیر برای درمان آرتریت و زخم معده نیز مناسب است.

    به‌عنوان یکی از بهترین داروهای طبیعی برای سرماخوردگی و سرفه، به علت خواص ضدویروسی شناخته می‌شود.

    شیر زردچوبه همچنین برای درد و دل‌درد بسیار مناسب است.

    یک آنتی‌اکسیدان قوی است.

    به‌عنوان یک تصفیه‌کننده و پاک‌کننده خون اهمیت بسیاری دارد و گردش خون را تقویت و احیا می‌کند.

    به‌عنوان یک سم‌زدایی طبیعی کبد عمل می‌کند.

    شیر منبع خوبی از کلسیم است و برای داشتن استخوان‌های سالم و قوی ضروری است.

    شیر یک آنتی سپتیک قوی است و بنابراین سلامت روده را هم بهبود می‌بخشد.

    تجزیه چربی‌های غذاهای چرب را تسهیل می‌کند و بنابراین به مدیریت وزن و بالا نرفتن وزن کمک می‌کند.

    شیر زردچوبه همچنین دارای اسیدآمینه‌ای به نام تریپتوفان است که موجب آرام و درست خوابیدن می‌شود .

    برای درمان گرفتگی‌های دوران قاعدگی بسیار مناسب است.

قاعدگی نامنظم و روش‌های درمان آن را بخوانید.

شیر زردچوبه

شیر زردچوبه را به راحتی می‌توانید در خانه آماده‌ کنید. برای یک وعده از این نوشیدنی مفید دستورالعمل زیر را دنبال کنید:

مواد مورد نیاز

    نصف فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) شیر شیرین نشده

    یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

    یک تکه کوچک زنجبیل تازه رنده‌شده یا نصف قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل

    نصف قاشق چای‌‌خوری پودر دارچین

    اندکی پودر فلفل سیاه

    یک قاشق چای‌خوری عسل یا شربت افرا (در صورت تمایل)

روش تهیه

تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید ترکیب برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد. در نهایت، نوشیدنی را از صافی عبور داده و در یک لیوان بریزید. همچنین، شیر زردچوبه را می‌توانید از قبل آماده‌ کرده و تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید. پیش از مصرف آن را گرم کنید. نوش جان.

کدخبر: 57336 تاریخ انتشار