چای پررنگ یا کهنه می‌تواند موجب کم‌خونی‌های شدید شود و مشکلاتی برای دستگاه گوارش ایجاد کند؛ بنابراین توصیه می‌شود اکیدا از مصرف آن خودداری شود.

به گزارش منیبان؛ اسید تانیک و اگزالات دو ماده در چای هستند که باعث جذب نشدن آهن می‌شوند و مقدار آن‌ها در چای کهنه و پررنگ بیشتر است. به همین دلیل افراد باید از مصرف چای کهنه و نیز چای پررنگ که حاوی مقدار زیادی اسید تانیک و اگزالات است خودداری کنند.

مصرف چای کهنه

برای جذب بهتر آهن توصیه می‌شود، افراد از مصرف چای بلافاصله بعد از وعده غذایی خودداری کنند.

متخصصان تغذیه معتقدند اگر چای بر اثر کهنه‌ دم بودن غلیظ شده باشد اصلا قابلیت مصرف ندارد. چای پررنگ یا کهنه می‌تواند موجب کم‌خونی‌های شدید شده و برای دستگاه گوارش مشکلاتی ایجاد کند که توصیه می‌شود اکیدا از مصرف آن خودداری شود.

بهترین راه برای نگهداری از چای دم شده برای مدت طولانی تهیه یک شیشه با در بسته محکم و بدون منفذ، بدون هیچ اسانس و یا شکر اضافه شده به آن است.

اگر چای بر اثر کهنه‌دم بودن غلیظ شده باشد اصلا قابلیت مصرف ندارد

بنا بر تحقیقات متخصصان تغذیه، اگر هر گونه ماده اضافه مثل شکر را به چای اضافه کردید، حتی درون فریزر هم نباید بیش از ۲۴ ساعت آن را نگهداری کنید. چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی، در بروز زخم معده نقش دارد.

عوارض گوارشی چای کهنه دم در مورد دمنوش‌های گیاهی آماده نیز وجود دارد برای همین توصیه می‌شود دمنوش با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود.

کدخبر: 62666 تاریخ انتشار