در پاکستان صورت گرفت؛

به گفته تحلیلگران سیاسی و امنیتی محلی، تشکیل مجدد گروه‌های جدایی طلب، وضعیت ناآرام در کشور همسایه (افغانستان) و حمایت خارجی، از عوامل اصلی و کلیدی "شعله‌ور شدن خشونت‌ها" در بلوچستان پاکستان، منطقه‌ای در جنوب غربی این کشور است.

به گزارش مُنیبان از خبرگزاری آناتولی، هم‌زمان با اینکه ده‌ها تن از پرسنل امنیتی و شبه نظامیان در درگیری‌ها و انفجارهای ماه‌های اخیر در این منطقه کشته شده‌اند، تروریسم در این منطقه غنی از مواد معدنی مجددا ظاهر شده است.

«سپهبد طلعت مسعود»، یک تحلیلگر امنیتی مستقر در اسلام آباد به خبرگزاری آناتولی گفت که با در نظر گرفتن وسعت این منطقه، کنترل ضعیف مرز پاکستان-افغانستان و مداخله عوامل خارجی، "احیای تروریسم" در این استان "غیرمنتظره" نیست.

روز یکشنبه، ارتش پاکستان از کشته شدن پنج سرباز این کشور در مرز افغانستان خبر داد که این خود بیانگر "بازگشت تروریسم و خشونت" به این کشور است.

علاوه بر آن، دفتر روابط عمومی ارتش پاکستان چندی پیش طی بیانیه‌ای اعلام کرد که در پی وقوع درگیری بین تروریست‌ها و نیروهای ارتش در بلوچستان، ۱۰ سرباز کشته شدند.

مسعود که در سال‌های ۱۹۵۶ تا ۱۹۹۲ در ارتش پاکستان خدمت می‌کرد، عنوان داشت: هیچ حمایتی از تروریسم از سوی دولت افغانستان وجود ندارد اما این اتفاقات به خاطر کنترل ضعیف مرز است که تروریست‌ها نه تنها بلوچستان را بلکه منطقه قبیله‌ای در شمال غرب را نیز تهدید می‌کنند.

پاکستان پس آنکه طالبان قدرت را در ماه اوت ۲۰۲۱ در افغانستان به دست گرفت، شاهد افزایش حملات تروریستی بوده است.

کدخبر: 65336 تاریخ انتشار