- آرشیو اخبار 1
- اجتماعی 0
- پزشکی 3
اگر این کارها را انجام بدید رودههایتان را نابود میکنید!
اغلب بیماریهای روده به دلیل عادات غذایی اشتباهی که دارید ایجاد میشود پس برای سلامت رودهها این عادتهای غلط را بدانید و ترک کنید.
به گزارش منیبان؛ بیماریهای مختلفی برای روده وجود دارد که هر یک دارای علائم گوناگونی هستند. اگر چند ساعت بعد از غذا خوردن شکمدرد، اسهال، خونریزی مقعد و حتی پس از چند روز کاهش ناگهانی وزن را تجربه کردید، دچار تب و عرق شبانه شدید، ممکن است که بهنوعی بیماری روده مبتلا شده باشید.
پنیر تازه
مصرف پنیر تازه، در بدن برخی از افراد باعث قولنج بسیار شدید و انسداد روده میشود. اگر پنیر تازه را با یک قاشق غذاخوری عسل یا ادویهجات گرم مصرف کنید، از اثرات مضر آن کاسته خواهد شد.
ترکیب برخی لبنیات
مصرف همزمان ماست، شیر و پنیر برای دستگاه گوارش و روده مضر است.
پنیر تازه
مصرف همزمان موارد زیر مضر است
باقلاپلو با ماهی
تربچه و ماست
پیاز با سیر
گردو، پسته و فندق
خربزه و عسل
تخممرغ با موز
مصرف تخممرغ و ماهی
ترکیب سرکه با تخممرغ
میوه با ماست یا دوغ
ترکیبات غذایی سمی
نوشیدنآب بهیکباره و یکنفس
ابن کار باعث شوک دستگاه گوارش و آسیب به روده خواهد شد، بنابراین باید آب را جرعهجرعه نوشید.
دمنوش بعداز غذایشور
هرگز نباید بعداز غذایشور از آب گرم یا هر نوع دمنوش دیگری استفاده کرد. همچنین مصرف آب سرد با میوههای تر نیز ممنوع است.
غذاخوردن در هنگام عصبانیت
نباید در هنگام عصبانیت و استرس، غذا خورد چراکه آنزیمهای دستگاه گوارش ازجمله آنزیمهای ترشحشده از پانکراس و غدد موجود در روده کوچک بهخوبی ترشح نمیشوند و از طرف دیگر استرس و اضطراب باعث اسپاسم معده و روده خواهد شد.
میوهها با طبع سرد
مصرف همزمان میوههایی که طبع سرد دارند، در درازمدت باعث تضعیف دستگاه گوارش شده و اسپاسمهای دردناک رودهای را ایجاد خواهد کرد.
توصیههایی کوتاه ولی موثر برای سلامت روده
با رعایت نکات ذکرشده، هضم و جذب پروتئینها، چربیها و کربوهیدراتها آسانتر میشود و از آسیب جلوگیری خواهدکرد.
برای سلامت روده بزرگ باید از غذاهای تخمیر شده مانند نانهای دارای خمیر ترش، سرکههای طبیعی و لبنیات پروبیوتیک بیش از پیش مصرف کرد.
مصرف هل و بیشتر سبزیجات مانند: تره، برای روده بزرگ عالی هستند.
مصرف سرخ کردنیها، نانهای بدون سبوس و نوشیدنیهای حاوی کافئین برای سلامت روده بزرگ مضر است.
همچنین مصرف یک قاشق چایخوری تخم بارهنگ در یک لیوان آب جوشانده قبل از غذا، باعث تنظیم ترشح آنزیمهای دستگاه گوارش خواهد شد و به هضم، کمک بهسزایی میکند.