منشأ، علت و درمان بیماری آلزایمر دانشمندان را در ۱۰۰ سال گذشته گیج کرده است؛ اما یک مطالعه جدید ممکن است به سوالات بی‌پاسخ قبلی در این زمینه پاسخ دهد.

به گزارش منیبان؛ مطالعه‌ای جدید که توسط کالج قلب و عروق آمریکا تهیه‌شده، نشان داده است که رژیم غذایی غنی از روغن زیتون ممکن است خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

روغن زیتون و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر

پیشنهاد ویژه

مطالعات نشان داده است، در افرادی که روزانه بیش از نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می‌کنند، خطر مرگ ناشی از اختلالات عصبی، مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون تا ۲۹ درصد کاهش داشته است.

بر اساس این مطالعه مصرف روزانه روغن زیتون درجه یک ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در مراحل اولیه کمک کند.

پزشکان معمولا زمانی بیماری آلزایمر را تشخیص می‌دهند که مخلوطی از پلاک‌های آمیلوئید و درهم‌تنیدگی‌های نوروفیبریلاری را در مغز انسان پیدا کنند.

برتری روغن زیتون نسبت بـه سایر روغن‌های گیاهی چیست؟

همواره تاکید بر جایگزین کردن روغن‌های گیاهی به‌جای روغن‌های حیوانی بوده است. روغن زیتون مخصوصا از جهت کاهش کلسترول و تامین سلامت قلب و عروق، از باقی روغن‌های گیاهی نیز برتر اسـت، چرا کـه سایر روغن‌های گیاهی کلسترول خون را با تمام اجزای آن کاهش می‌دهند اما روغن زیتون کلسترول توتال خون را کاهش می‌دهد بدون این‌که بخش مفید کلسترول یعنی HDL را کم کند و همین رمز شفابخشی روغن زیتون است. اگر هنوز علت ضرر روغن‌های جامد را نمی‌دانید مطلب چرا نباید روغن جامد مصرف کنیم؟ را بخوانید.

فواید استفاده از روغن زیتون

دیگر فواید روغن زیتون

    روغن زیتون، ضد پیری است

    برای پوست، مو و ناخن مفید است

    عملکرد مغز و اعصاب را بهبود می‌بخشد

    به‌عنوان ملین، برای روده مفید و دوست خوب معده است

    فشار خون را کاهش می‌دهد و از لخته شدن خون پیش‌گیری می‌کند

    ضد سرطان سینه و سرطان پروستات است

    مسکنی طبیعی است و از درد مفاصل و استخوان‌ها می‌کاهد

    از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند

کدخبر: 69541 تاریخ انتشار