مطابق با قانون هک کردن اینترنت دیگران و استفاده غیر قانونی از آن جرم به حساب می‌آید.

به گزارش منیبان؛ هک کردن در دنیای امروز به‌معنی تلاش برای شناسایی نقاط ضعف و استفاده از آن‌ها برای ورود غیرمجاز به حساب‌های کاربری افراد در شبکه‌های رایانه‌ای است. این کار به‌قصد دزدیدن داده‌ها، دستکاری آن‌ها و هرگونه استفاده غیرمجاز (یا غیرقانونی) دیگر است.

منظور از جرم هک چیست؟

پیشنهاد ویژه

با روی کار آمدن رایانه‌ها، جرایم جدیدی نیز با عنوان جرایم رایانه‌ای به سایر جرایم سنتی افزوده شد. قانون‌گذار کشور ما نیز با تصویب جرایم رایانه‌ای و مشخص کردن هر نوع جرم خاص آن، مجازاتی را نیز برای هر یک در نظر گرفت. جرم هک نیز یکی از انواع جرایم رایانه‌ای است. تقریبا می‌توان گفت، یکی از متداول‌ترین جرایم رایانه‌ای است که در مراجع مختلف قضایی دیده می‌شود. حال شاید برایتان پرسش باشد که اصلا منظور از جرم هک یا هک کردن چیست؟ هک یا هک کردن در حقیقت یکی از اصطلاحات کامپیوتری است. جرم هک بدین معناست که فردی به‌طور غیرمجاز و بدون رضایت دیگری به اکانت یا همان حساب شخص دیگر در فضای مجازی دسترسی پیدا می‌کند. شخص مجرم به‌وسیله هک کردن حساب دیگری، می‌تواند به بسیاری از اطلاعات شخصی و مهم وی دسترسی پیدا کند.

در جرم هک، شخص مجرم یا همان هکر در واقع در داده‌های سیستم یا کامپیوتر شخص دیگری به‌صورت غیرقانونی و غیرمجاز اختلال و خرابی به‌وجود آورده و گاهی حتی باعث حذف داده همراه وی می‌شود.

مجازات هک کردن وای فای

بر اساس ماده ۱۲ قانون جرایم رایانه‌ای هر کسی به‌طور غیرمجاز از اینترنت شخص دیگر استفاده غیرمجاز کند و به نوعی آن را حذف کند، باید مجازات قانونی را که در این ماده آمده است طی کند. بر اساس قانون هک وای فای و استفاده غیرمجاز از اینترنت شخص دیگر جزای نقدی و حبس دارد. اگر فردی این کار را انجام دهد، به جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۲۰ میلیون ریال و به حبس از ۹۱ روز تا یک سال حبس محکوم خواهد شد.

 

کدخبر: 70254 تاریخ انتشار