- آرشیو اخبار 1
- اجتماعی 2
آشنایی با خانوادههای نفرین شده!
شاید در شهر و دیار خود خانوادههای بختبرگشته بدشانسی را بشناسید و یا داستان خانواده کندیها را خوانده باشید.
به گزارش منیبان؛ شاید شما هم مثل بسیاری دیگر، به نفرین، آنهم از نوع خانوادگیاش اعتقادی نداشته باشید و آن را فقط در داستانهایی مثل رومئو و ژولیت شکسپیر بیابید. در این نوشته سرنوشت و داستان ۴ خانواده مشهور نفرین شده را مرور میکند که از حیث بدطالع بودن، کمنظیر هستند.
خانواده کندیها
ما نمیدانیم از جوزف کندی چه گناهی و خبطی سر زد که خانوادهاش اینچنین در طی دههها، باید مجازات میشدند. دخترش رزماری کندی، عقبمانده ذهنی بود، اما به دلیل حرکات خشونتآمیز، او مورد عمل لوبوتومی قرار گرفت. بعد از لوبوتومی، رزماری توانایی شناختیاش را از دست داد و در سال ۲۰۰۵ درگذشت.
پسر بزرگتر خانواده، جوزف جی آر، در طی جنگ در سال ۱۹۴۴ کشته شد و دخترش -کاتلین- در سانحه هوایی در سال ۱۹۴۸ از دنیا رفت. پسر دوم جوزف کندی، رئیسجمهور جان اف کندی، در سال ۱۹۶۳ ترور شد و بعد، برادر جان، یعنی سناتور رابرت کندی در سال ۱۹۶۸، ترور شد. در سال ۱۹۸۴، پسر رابرت کندی -دیوید- به خاطر مصرف زیاد کوکائین درگذشت. پسر دیگر رابرت کندی -مایکل- در طی اسکی در سال ۱۹۹۷، مرد. در سال ۱۹۹۹، پسر جان اف کندی به همراه پسر و خواهرش، بعد از سقوط هواپیمایشان در اقیانوس درگذشتند.
اوناسیس
اوناسیس یکی از مشهورترین و ثروتمندترین مردان جهان بود. در سال ۱۹۷۳، الکساندورس پسر اوناسیس در یک حادثه هوایی کشته شد. همسر اوناسیس بعد از مرگ پسر، خودکشی کرد، بعد از آن خود آریستوسل اوناسیس، پس از ابتلا به عفونت ریه، از دنیا رفت. دختر خانواده -کریستینا- بعدازاین جریانات، سبک زندگی بدی را در پیش گرفت و بیشتر ثروت خانواده را بر باد داد و ۴ ازدواج ناموفق انجام داد و در این میان، دچار اختلال وزن هم شد، تا اینکه در سال ۱۹۸۸، در حالیکه فقط ۳۷ سال داشت، به خاطر مصرف همزمان و اشتباه داروهای کاهنده وزن و قرصهای خوابآور از دنیا رفت.
گتی
جان پل گتی جی آر پسر جان پل گتی، موسس شرکای نفتی گتی بود. در سال ۱۹۷۱، همسر او به دنبال مصرف زیاد دارو مرد، در سال ۱۹۷۳ پسرش بهوسیله مافیای ایتالیا ربوده شد. مافیا گوش پسرش را قطع کرد و برایش فرستاد و خواهان باجی به مبلغ ۳.۴ میلیون دلار شد. به دنبال این حادثه این پسر از لحاظ روحی به همریخت و بعد از مصرف زیاد دارو، از دو پا، فلج شد. خواهر او در سال ۱۹۸۴، به ایدز مبتلا شد.
خانواده همینگوی، ژن خودکشی
ارنست همینگوی برنده نوبل و پولیتزر از لحاظ پزشکی، افسردگی شدید داشت. در ۲۸ سالگی شاهد خودکشی پدرش بود. او در سال ۱۹۶۱، زمانی که ۶۲ ساله بود، با شات گان، خودش را از پای درآورد. پنج سال بعد، خواهرش -اورسولا- که با افسردگی و سرطان پیکار میکرد، با مصرف زیاد دارو خودکشی کرد. ۱۶ سال بعد هم، تنها برادر ارنست -لیستر- بعد از اینکه با خبر شد پزشکان به خاطر دیابتی که پایش را درگیر کرده، مجبور هستند پایش را قطع کنند، خودش را با اسلحه کشت. در سال ۱۹۹۶ هم نوه دختری او -مارگوکس- با مصرف زیادی داروی باربیتورات، خودکشی کرد.