وزارت آموزش و پرورش قرداد بیمه تکمیلی فرهنگیان را به روش بیمه گری با شرکت بیمه دانا منعقد کرد.

به گزارش منیبان؛ سعید عسکری، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در اینباره اظهار کرد: پیش‌ازاین، روش بیمه تکمیلی فرهنگیان به‌صورت صندوقی بود که مورد رضایت همکاران فرهنگی نبود، لذا با سازوکاری جدید، تفاهمنامه‌ای را با شرکت بیمه دانا برای تغییر از روش «صندوقی» به «بیمه گری» امضا کردیم.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش گفت: معلمان می‌توانند با مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه دانا و تنها با ارائه کد ملی خدمات رایگان دریافت کنند.

پیشنهاد ویژه

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه به حوزه خدمات درمانی فرهنگیان عنوان کرد: افزایش تعهدات بیمه‌ای از اهداف این تفاهمنامه است. بخشی از حق بیمه تکمیلی از سوی دولت و بخش دیگر توسط بیمه‌گر پرداخت خواهد شد. همچنین خدمات عینک و خدمات دندانپزشکی ازجمله مواردی است که در این تفاهمنامه آمده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تلاش‌های بسیاری برای جایگزینی بیمه جدید صورت گرفته و این قرارداد از اول تیرماه اجرایی خواهد شد.

ماجرای برگزاری آزمون برای رتبه بندی معلمان چیست؟

همچنین چند روز گذشته رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: برگزاری آزمون برای رتبه‌بندی معلمان خلاف قانون است و از معلمان شاغل هیچ گونه آزمونی نباید گرفته شود. در صورت وجود آزمون در آیین نامه اجرایی قانون، رئیس مجلس می‌تواند با استفاده از اختیاراتش این آیین نامه را لغو کند.

آیین نامه اجرایی قانون رتبه‌بندی معلمان که از ۲۳ اسفند ماه به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده، با پایان مهلت یک ماهه قانون برای تهیه آن، هنوز تدوین نشده است.

وحیدی عضو کمیسیون آموزش مجلس ششم خرداد ماه از تعلل در تدوین و ویرایش چند باره آیین نامه اجرایی این قانون انتقاد کرد و گفت «مشخص نیست چرا بدون حضور ناظران مجلس این اتفاق میفتد.»

او علت این تعلل را کارشکنی برخی افراد در بدنه دولت دانست.

رئیس کمیسیون آموزش همچنین گفت که تأخیر در رتبه‌بندی «نومعلمان» خلاف متن قانون نظام رتبه‌بندی معلمان است.

منبع: تسنیم

کدخبر: 88730 تاریخ انتشار