- آرشیو اخبار 1
- اقتصادی 2
سیاست کرونایی چین در مقابل اقتصاد سربه زیر شد
یک مقام ارشد صندوق بینالمللی پول گفت: چین برای جلوگیری از آسیب بیشتر به اقتصاد و همچنین ارائه راهحل بلندمدت برای بحران در بخش املاک و مستغلات، باید در سیاستهای خود در برابر کووید صفر تجدیدنظر کند.
به گزارش منیبان، دومین اقتصاد بزرگ جهان محدودیتهای سختگیرانه بیماری کووید- ۱۹ خود را طوری قرار داده است که ساکنان و مشاغل را با عدم اطمینان در مورد خطر قرنطینههای آینده مواجه کرده است.
کریشنا سرینیواسان، مدیر بخش آسیا و اقیانوسیه در صندوق بینالمللی پول، به رویترز گفت که چین در صورت استفاده از واکسنهای مؤثر و افزایش واکسیناسیون، بهویژه در میان افراد مسن، میتواند از قرنطینه بیشتر جلوگیری کند.
سرینیواسان گفت: «چین تغییراتی را از لحاظ انعطافپذیری بیشتر انجام داده است اما ما احساس میکنیم که این استراتژی میتواند به اقتصاد ضربه بزند و این موضوعی است که باید به آن رسیدگی شود.»
در حالی که چین از آسیبهای ناشی از عفونتها و مرگومیرهای گسترده اجتناب کرده است اما فاقد مصونیت گلهای است و جمعیت بزرگ سالخورده آن در معرض خطر هستند.
راهبرد کووید-۱۹ چین یکی از دلایلی بود که صندوق بینالمللی پول پیشبینی رشد تولید ناخالص داخلی این کشور را در سال ۲۰۲۲ از ۴.۴ درصد در آخرین چشمانداز اقتصادی جهان که این هفته منتشر کرد، به ۳.۳ درصد کاهش داد.
گزارش چشمانداز اقتصادی جهان اضافه کرد که به استثنای بحران اولیه کووید- ۱۹ در سال ۲۰۲۰، این کمترین رشد کشور در بیش از چهار دهه گذشته خواهد بود.
سیاست چین در برابر کووید تنها عامل نگرانی صندوق بینالمللی پول در مورد کاهش رشد اقتصادی نیست. افزایش قیمت مسکن و افزایش بدهی خانوارها به بحران در بخش املاک دامن زده است.
انتهای پیام