درمان آسم با یک شربت بینظیر
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در درمان آسم و سرماخوردگی موثر دانست.
به گزارش منیبان؛ شربت پرسیاوشان (پرسیاوشان+نعناع+بنفشه+آویشن+عسل) حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، اسیدفولیک، آهن، فیبر، فسفر، مس، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، تانن، فلاونوئیدها، منتول، موسیلاژ، اسیدگالیک و ... است.
برای بررسی خواص شربت پرسیاوشان و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص شربت پرسیاوشان گفت: یکی از مهمترین خواص این شربت تاثیر فوق العاده آن در درمان بیماریهای ریوی از جمله آسم، برونشیت و تنگی نفس است.
او افزود: شربت پرسیاوشان خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و باعث رفع عفونتهای معده، ریه، کلیه، مجاری ادرار، رحم و سینوسها میشود.
عظمایی بیان کرد: یکی دیگر از خواص این شربت بینظیر، تاثیر چشمگیر آن در کاهش قندخون است؛ همچنین مصرف شربت پرسیاوشان موجب کنترل فشار و چربی خون میشود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این شربت به علت داشتن فلاونوئیدها موجب رفع اسهال و قولنج میشود.
او اظهار کرد: شربت پرسیاوشان برای بیماریهای فصل سرد میتواند بسیار مفید و اثربخش باشد، زیرا باعث رفع سرماخوردگی، سرفه، تب، گلودرد شده و خاصیت خلط آوری دارد.
عظمایی بیان کرد: دفع سنگ کلیه، رفع رگ به رگ شدن عضلات، بهبود کیفیت خواب، آرامبخش قلب و اعصاب و سمزدایی کبد از دیگر خواص این شربت مفید است.
این محقق پژوهشگر طب سنتی گفت: این شربت تاثیر بسزایی در درمان دردهای رماتیسمی (آرتریت روماتوئید) و دردهای مفاصلی (آرتریت) دارد.
منع مصرف شربت پرسیاوشان
عظمایی بیان کرد: مصرف شربت پرسیاوشان برای زنان باردار ممنوع است.
مقدار مصرف شربت پرسیاوشان
او اظهار کرد: از این شربت میتوان ۴ لیوان در روز و در وعدههای صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.