به این دلایل،اصلا ًچای «کهنه دم» نخورید!
چای کهنه دم برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مضر است..
به گزارش منیبان؛ انواع چای از جمله چای سیاه، سبز و سفید در سطح بازار عرضه میشود که چای سیاه به صورت معمول بیشترین مصرف کننده را دارد.
چای نوشیدنی سالمی است که مصرف آن در جامعه ما طرفداران زیادی هم دارد، اما اگر این نوشیدنی به شکل صحیح مصرف نشود میتواند برای سلامتی مضر باشد.
اسید تانیک و اگزالات در چای باعث عدم جذب آهن می شوند و مقدار آنها در چای کهنه و پررنگ بیشتر است.
در همین راستا افراد باید از مصرف چای کهنه و نیز چای پررنگ که حاوی مقدار زیادی اسید تانیک و اگزالات است خودداری کنند.
همچنین برای جذب بهتر آهن توصیه میشود، افراد از مصرف چای بلافاصله بعد از وعده غذایی خودداری کنند.
همچنین مصرف زیاد چای کهنه باعث ایجاد ریفلاکس میشود، بنابراین زیاده روی در مصرف چای داغ و کهنه دم می تواند اثرات مخربی بر دریچه معده و مری داشته باشد.
چای پررنگ یا کهنه می تواند موجب کم خونی های شدید شده و مشکلات دستگاه گوارش ایجاد کند که توصیه می شود اکیدا از مصرف آن خودداری شود.