آمریکا پیام فرستاد

رسانه عرب زبان با پرده برداشتن از سفر یک هیئت پارلمانی لبنانی به واشنگتن و دیدار اعضای این هیئت با مقامات آمریکایی نوشت که واشنگتن از لبنانی‌ها خواسته است که خودشان کلاف سردرگم انتخاب رئیس جمهوری جدید کشورشان را باز کنند.

آمریکا پیام فرستاد
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، یک رسانه عرب زبان با پرده برداشتن از سفر یک هیئت پارلمانی لبنانی به واشنگتن و دیدار اعضای این هیئت با مقامات آمریکایی نوشت که واشنگتن از لبنانی‌ها خواسته است که خودشان کلاف سردرگم انتخاب رئیس جمهوری جدید کشورشان را باز کنند.

روزنامه الشرق الأوسط اعلام کرد: اعضای یک هیئت پارلمانی لبنانی که اخیرا برای مشارکت در یک مراسم سالانه به آمریکا سفر کرده بودند، شنبه به کشورشان بازگشتند. این هیئت شامل تعدادی از نمایندگان و مقامات لبنانی، از چند حزب، از جمله نمایندگان «اپوزیسیون»، تعدادی روزنامه نگار و برخی از چهره‌های سیاسی «ناشناس» لبنانی در رسانه‌ها بود که همگی با هزینه شخصی خود به آمریکا سفر کرده بودند.

طبق این گزارش، به نظر می‌رسد دستور کار این هیئت تحت الشعاع دیدار با تعدادی از مقامات آمریکا و اعضای کنگره لبنانی الاصل قرار داشته است و آنها در این راستا موفق به انجام دیدارهایی نیز شده‌اند.

منابع وابسته به این هیئت در این باره گزارش دادند: هر فردی دستور کار خود را داشت و آن را به مقامات آمریکایی ارائه کرد، باربارا لیو، دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک به لبنانی‌ها توصیه کرد که خودشان ابتکار عمل را برای باز کردن گره کور انتخاب رئیس جمهور کشورشان را به دست بگیرند تا دولتی تشکیل شود که بتواند مسؤولیت بازسازی نهادها و دستیابی به اصلاحات سیاسی و اقتصادی را به عهده بگیرد و در نتیجه لبنان را از بن بست خارج کند.

الشرق الاوسط در ادامه آورده است: درنتیجه این پاسخ مقامات آمریکا، سفر این هیئت با یک نتیجه گیری "تاریک" به پایان رسید که نشان می‌دهد لبنان در دوره آینده شاهد یک بحران در همه زمینه‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی باشد.

در همین حال، برخی محافل آمریکایی به الشرق الاوسط گفتند: جمهوری خواهان که رهبری مجلس نمایندگان آمریکا را به دست گرفته‌اند، روند بازنگری سیاسی در کمک‌های «بشر دوستانه» دولت آمریکا به ارتش لبنان را آغاز کرده‌اند و نگرش منفی نسبت به ارتش لبنان دارند و آن را به ابزاری در دست «حزب‌الله» متهم کرده‌اند.

در سایه تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، لبنان غرق در بحران‌های اقتصادی و سیاسی است و طولانی شدن خلأ ریاست جمهوری در این کشور پس از پایان دوره ریاست جمهوری میشل عون در ۳۱ اکتبر منجر به پیچیده‌تر شدن این بحران شده است./ ایسنا


ت ت
کدخبر: 137611 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین