ادعای جدید انسیه خزعلی درباره قانون حجاب

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، در پاسخ به این سوال که «در حالی‌که دنیا برای ولنگاری و بی‌حجابی تبلیغ می‌کند، پاسخ شما به نسل جوان درباره پوشش چیست؟»، گفت: فرهنگ عمومی خواسته است حجاب را در قانون قرار دهیم.

 ادعای جدید انسیه خزعلی درباره قانون حجاب
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، در پاسخ به این سوال که «در حالی‌که دنیا برای ولنگاری و بی‌حجابی تبلیغ می‌کند، پاسخ شما به نسل جوان درباره پوشش چیست؟»، گفت: فرهنگ عمومی خواسته است حجاب را در قانون قرار دهیم. باید تلاش کنیم فلسفه قرار دادن این امر در قانون را برای دختران و زنان تبیین کنیم که اگر این‌ها را درست تبیین کنیم؛ بسیاری از زنان ما پذیرای این فرهنگ ایرانی - اسلامی هستند.

انسیه خزعلی با حضور در برنامه "تهران ۲۰" شبکه پنج سیما، که امشب با موضوع "بانوی ایرانی" پخش شد، به تبیین مسائل حوزه زنان و مسیر طی‌شده در حوزه زنان پس از انقلاب اسلامی پرداخت و در بخشی از این برنامه، در پاسخ به این سوال که درحالی که دنیا برای ولنگاری و بی‌حجابی تبلیغ می‌کند و دختران جوان و نوجوان در شبکه‌های اجتماعی این‌ها را می‌بینند و علاقه به دیده شدن دارند؛ پاسخ شما به نسل جوان درباره پوشش چیست؟، اظهار کرد: ابتدا باید گفت هر کشوری، هر منطقه‌ای و محدوده‌ای با توجه به فرهنگ خود، آداب پوشش و آداب و سنن رفتاری خاصی دارد و باید این امر را به رسمیت بشناسیم و مقابل یک‌جانبه‌نگری که از غرب تحمیل می‌شود، بایستیم.

وی ادامه داد: از سوی دیگر باید تلاش کنیم فلسفه این امر و حکمتی که این امر را در قانون قرار داده‌ایم و فرهنگ عمومی خواسته است این امر را در قانون قرار دهیم را، در گفت‌وگو با نسل جوان تبیین کنیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به این‌که "حجاب منجر به پیشگیری از خشونت، پیشگیری از آسیب‌ها و منجر به گرمی خانواده، پاکی قلب‌ها و کمال زن می‌شود"، افزود: حجاب باعث می‌شود زن با فکر و عقیده و با طرح‌های خود در جامعه وارد شود، نه این‌که به چشم ابزار به او نگاه کنند. شاه به عنوان ابزار به زن نگاه می‌کند و توصیف می‌کند که زنی خوب است که فریبا باشد. می‌خواهیم این نگاه و نگاه غربی به زن کنار گذاشته شود.

خزعلی با بیان این‌که اکثر دختران ما دختران عفیفی هستند که طالب پاکی‌اند، تصریح کرد: اگر این‌ها تبیین شود، اکثر دختران ما برای صیانت از خانواده خود تلاش می‌کنند. آنچه در قانون ذکر می‌شود برای صیانت از خانواده‌هاست که اگر این‌ها را درست تبیین کنیم؛ بسیاری از زنان ما پذیرای این فرهنگ ایرانی اسلامی هستند.

در بخش دیگر این برنامه مجری از خزعلی خواست تا به سوال برنامه مبنی‌بر این‌که "در کدام عرصه حضور زنان در جامعه موثرتر است؟"، پاسخ دهد و از میان گزینه‌های "فرهنگ و هنر"، "اقتصاد و کارآفرینی"، "سیاست" و "تربیت و آموزش" یک مورد را انتخاب کند که خزعلی در پاسخ گفت: "تربیت و آموزش" به‌طور زیر بنایی نقش اول را دارد.


ت ت
کدخبر: 139403 تاریخ انتشار
منبع ایسنا
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها